Σάββατο 1 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΣΕ
Κάλεσμα αγωνιστικής συσπείρωσης

Συγκροτήθηκε το νέο ΔΣ που εκλέχτηκε από το 2ο Συνέδριο του Συλλόγου.

Συγκροτήθηκε το νέο 15μελές συμβούλιο που εκλέχτηκε από το 2ο Συνέδριο του Πανελλήνιου Πολιτιστικού Συλλόγου Απογόνων και Φίλων της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

Πρόεδρος επανεκλέχτηκε ο Γρηγόρης Τουγλίδης, Α' Αντιπρόεδρος ο Θόδωρος Αυγέρος, Γεν. Γραμματέας η Αρετή Μήτση και Ταμίας ο Παναγιώτης Καζάντζας. Σε επόμενη συνεδρίαση θα συμπληρωθούν οι κενές θέσεις αντιπροέδρων.

Μέλη του ΔΣ είναι οι: Μπάμπης Φωτιάδης, Κώστας Τσίτσιας, Κώστας Κατσιάβαλος, Ευθύμιος Τόλης, Γιώργος Τσαπάρας, Δημήτρης Σταυρόπουλος, Αθανάσιος Τσαμπίρας, Χρήστος Αρνόκουρος, Θανάσης Καραμπέτσος, Σπύρος Μπέντζελος και Πόπη Χρυσογονίδου.

Το ΔΣ του Συλλόγου με ανακοίνωσή του χαιρετίζει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των φοιτητών και των εργαζομένων του ΠΑΜΕ, ενάντια στο νόμο πλαίσιο και την ιδιωτικοποίηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Καλεί το λαό και τη νεολαία να συμμετέχει στις εκδηλώσεις για το ΔΣΕ και πρώτα στο Γράμμο για το γιορτασμό των 6Ο χρόνων του ΔΣΕ.

Ακόμα, καλεί σε συσπείρωση γύρω από τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια που υποστηρίζουν από κοινού το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, η Κομμουνιστική Ανανέωση και η Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών στις τοπικές εκλογές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ