Τρίτη 25 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΒΑΡΝΑΛΗ...

ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΥΠΟΥ ΛΑΤΣΗ: «Αυτό που συνδέεται με την ομαλότητα της πολιτικής ζωής της χώρας, αφετηρία της οποίας αποτελεί η 24η Ιουλίου 1974, είναι η ενίσχυση του αισθήματος της εθνικής ενότητας και της ομοψυχίας, μεταξύ όλων των Ελλήνων ανεξαρτήτως πολιτικής παρατάξεως. Για πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία το έθνος δε βρίσκεται διχασμένο» (από το κύριο άρθρο στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ: «Αλλά η δημοκρατία δοκιμάζεται και σε άλλα επίπεδα. Σε αυτό, για παράδειγμα, των δικαιωμάτων των εργαζομένων, έναν τομέα όπου είναι διαρκής η υποχώρηση τα τελευταία χρόνια. Αμφισβητούνται κεκτημένα που κερδήθηκαν πολλές φορές με αιματηρούς αγώνες, οι όροι απασχόλησης συνεχώς επιδεινώνονται, το δικαίωμα στη δουλιά δεν είναι πια αυτονόητο» (ο Γιάννης Παντελάκης στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

ΑΞΙΕΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ: «Η τολμηρή φωτογράφιση που είχε κάνει προ καιρού η νεαρή υποψήφια με το συνδυασμό του Κώστα Σκανδαλίδη δεν αιφνιδίασε τον υποψήφιο δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ, όταν την περασμένη εβδομάδα οι ημίγυμνες πόζες της επαναδημοσιεύτηκαν από τις εφημερίδες. Η συγκεκριμένη κοπέλα όταν έκλεισε ραντεβού με τον Κώστα Σκανδαλίδη για να συζητήσουν την υποψηφιότητά της είχε πάρει μαζί της και το περιοδικό στο οποίο είχε κάνει την καυτή φωτογράφιση» (η αναφορά στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ: «Το ΚΚΕ από την άλλη θέλει την απόλυτη εξουσία στο χώρο της Αριστεράς ώστε να δικαιωθεί η Ορθοδοξία του (...) σε κάθε περίπτωση η Αριστερά της εύκολης (συχνά και "λαϊκίστικης") καταγγελίας erga omnes και τη συχνή αναφορά σ' ένα μελλοντικό παράδεισο (που ποτέ δεν ανακαλύπτεται) δεν είναι συμβατή με τις προσδοκίες των πολιτών» (ο υποψήφιος νομάρχης του ΣΥΝ Γ. Πανούσης σε ολοσέλιδο άρθρο του στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» με αντικείμενο την αποκατάσταση της δημοκρατίας!).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ