Πέμπτη 31 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΩΝ
ΓΚΡΕΓΚΟΡΙ ΝΤΑΡΚ
Κοφτερό λεπίδι

Ο κεντρικός ήρωας της ταινίας είναι σχεδόν δυο μέτρα ψηλός και ζυγίζει 110 κιλά. Κρατάει στο χέρι του ένα τσεκούρι που αν είσαι άτυχος και σε ακουμπήσει η άκρη του, την έχεις στ' αλήθεια «βάψει». Ιδιαίτερα, αν η άκρη αυτή στρέφεται εναντίον σου, σπρωγμένη με τη δύναμη του τέρατος που σας ανέφερα δυο γραμμές παραπάνω! Ο λαιμός σου, σε καμία περίπτωση, δε θα αντέξει! Θα καταλήξεις, «πεθαμένος και νεκρός», όπως θα έγραφε ο Μποστ!

Ο απομονωμένος ψυχοπαθής Τζέικομπ Γκουντνάιτ (τι όνομα, ε;), κρύβεται σε ένα από καιρό εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο, μόνος με τους εφιάλτες του, μέχρι τη στιγμή που εμφανίζονται οκτώ μικροεγκληματίες, οι οποίοι έχουν τιμωρηθεί από το δικαστήριο να παράσχουν «κοινωνικές υπηρεσίες». Μαζί τους είναι και ένας αστυνομικός, ο οποίος (δυστυχώς για όλους) είχε πυροβολήσει στο κεφάλι τον Τζέικομπ πριν από τέσσερα χρόνια.

Τέσσερα χρόνια, βέβαια, δεν είναι μεγάλο διάστημα για να ξεχάσεις κάποιον που σε πυροβόλησε! Και μάλιστα στο κεφάλι! Προσθέστε, τώρα, και τη ζημιά που έκανε στον Τζέικομπ η σφαίρα. Προσθέστε ακόμα και το αποτέλεσμα της κλεισούρας του Τζέικομπ στο εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο. Προσθέστε, κυρίως, την αιμοδιψή διάθεση του σκηνοθέτη της ταινίας, τη λύσσα των παραγωγών για το χρήμα, βάλτε και λίγο φαντασία και αμέσως θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται!

Παίζουν: Γκλεν Γιάκοπμς, Κριστίνα Βιντάλ, Μάικλ Πέγκαν, Στίβεν Βίντλερ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ