Παρασκευή 1 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Δι' ευχών και δεήσεων...

Από τον μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών, ξεκίνησε τις προεκλογικές επισκέψεις του ο κοινός υποψήφιος του ΣΥΝ και του ΠΑΣΟΚ για τη Νομαρχία Τρικάλων, Σάκης Παπαδόπουλος. Οπως, δε, ανακοινώθηκε, η επίσκεψη αυτή, εκτός από την ανταλλαγή ευχών, αποσκοπούσε και στο άνοιγμα του δρόμου για ουσιαστική συνεργασία ανάμεσα στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και την τοπική Εκκλησία, σε ζητήματα που οδηγούν σε «μια τοπική κοινωνία της αλληλεγγύης». Κι ως τέτοια ζητήματα αναφέρθηκαν αυτά της πρόνοιας και της κοινωνικής προστασίας των φτωχών, των ανέργων και των ευπαθών ομάδων του νομού. Ελεημοσύνη και φιλανθρωπία, λοιπόν.

Οι Τρικαλινοί, λοιπόν, που σκέφτονται να ψηφίσουν τον υποψήφιο της συνεργασίας ΣΥΝ - ΠΑΣΟΚ, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι, αν εκλεγεί, δεν πρόκειται να αγωνιστεί κατά της πολιτικής των κυβερνήσεων, που παράγει τη φτώχεια και την ανεργία, αλλά, μαζί με τον μητροπολίτη, θα συμβάλουν στη διαιώνισή τους, κάνοντας ...προσευχές και δεήσεις υπέρ ...αναπαύσεως των ψυχών των φτωχών και των ανέργων!

Ε, αν αυτό θέλουν, ας τον ψηφίσουν. Αν όχι, μπορούν να ψηφίσουν τον Ευθ. Ζαννιό, υποψήφιο της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας», ο οποίος «πιστεύει» στην αναγκαιότητα έντασης της λαϊκής πάλης για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων και θα αγωνιστεί, μαζί με το λαό των Τρικάλων, για την ανατροπή της πολιτικής που τα δημιουργεί, τα πολλαπλασιάζει και τα οξύνει...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ