Παρασκευή 1 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ μέχρι 280% στα διόδια

Προαναγγέλθηκαν χτες από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ για τις αρχές του 2007 και αποτελούν προικοδοσία ελληνικών και ξένων κατασκευαστικών εταιρειών, ενώ θα πυροδοτήσουν αυξήσεις σε πολλές υπηρεσίες

Σημαντικές αυξήσεις στην τιμή των διοδίων στους εθνικούς οδικούς άξονες της χώρας, από τις αρχές του νέου χρόνου, προανήγγειλε χτες ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γ. Σουφλιάς. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί η υπογραφή μιας ακόμη «σύμβασης παραχώρησης», αυτής του τμήματος Ράχες Φθιώτιδας - Κλειδί Ημαθίας. Οι διαδικασίες γι'αυτές τις συμβάσεις ξεκίνησαν επί κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Οι αυξήσεις αυτές στην πραγματικότητα θα γίνουν για να προικοδοτηθούν ελληνικές και ξένες ιδιωτικές κατασκευαστικές εταιρείες, που θα εκμεταλλεύονται τους εθνικούς αυτοκινητόδρομους για 30 τουλάχιστον χρόνια, εξασφαλίζοντας σίγουρη και πλουσιοπάροχη ετήσια κερδοφορία.

Οι αυξήσεις, βέβαια, αυτές δε θα έχουν επίπτωση μόνο στην τσέπη των οδηγών, αλλά και ευρύτερα σε όλα τα λαϊκά στρώματα της χώρας μας, καθώς αναμένεται να πυροδοτήσουν αυξήσεις σε πολλές υπηρεσίες, όπως π.χ. στα εισιτήρια των λεωφορείων, αλλά και στα προϊόντα που μεταφέρονται μέσω του οδικού δικτύου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ