Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οι «ακομμάτιστοι»

Γρηγοριάδης Κώστας

Ο ένας «ακομμάτιστος» στηρίζει τον άλλο «ακομμάτιστο» και όλοι μαζί, ντυμένοι στα πράσινα, παλεύουν να οδηγήσουν το ΠΑΣΟΚ στη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης. Προχτές, λοιπόν, ο Στέφανος Μάνος, ανεξάρτητος βουλευτής που εκλέχθηκε με το ΠΑΣΟΚ, δήλωσε τη στήριξή του στον Γιάννη Μπουτάρη, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, αναφωνώντας πως είναι ο μοναδικός υποψήφιος δήμαρχος που δε στηρίζεται από κόμματα. Προηγούμενα, δήλωσε με βαθυστόχαστο ύφος πως «η πόλη θα αλλάξει όψη όταν τα κόμματα μπουν στο περιθώριο».

Θυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό ο ίδιος ο Γιάννης Μπουτάρης παραδέχτηκε δημόσια πως ήθελε και επιδίωξε τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Επίσης θυμίζουμε πως στην παράταξή του «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» σημαίνοντα ρόλο παίζουν επίσης δύο στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο Π. Αβραμόπουλος και ο Λ. Ζαχαριάδης, που ανακοίνωσαν ότι στόχος της «Πρωτοβουλίας» είναι να οδηγήσουν το ΠΑΣΟΚ στη διοίκηση του δήμου σε συνεργασία με άλλες προοδευτικές(;) δυνάμεις.

Οχι, δεν είναι σχιζοφρενείς. Είναι υποκριτές. Γιατί και σε κόμματα ανήκουν και την πολιτική της άρχουσας τάξης υπηρετούν. Το ομολογούν, άλλωστε, μέσα από τα προγράμματά τους. Προσπαθούν απλά να παραπλανήσουν το λαό για να κλέψουν ευκολότερα την ψήφο του. Σ' αυτό το παιχνίδι ο λαός της Θεσσαλονίκης όχι μόνο δεν πρέπει να παίξει, αλλά μπορεί να τ' ανατρέψει. Εχει επιλογή. Να τους μαυρίσει. Και αυτούς και τους άλλους παρόμοιους του νυν δημάρχου. Μπορεί να κρατήσει την ελπίδα ζωντανή ψηφίζοντας «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα», την παράταξη της αγωνιστικής συμμαχίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ