Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καμιά ανοχή

Ο Νεοδημοκράτης Νομάρχης Θεσσαλονίκης, Π. Ψωμιάδης, μιλά για «αλητεία των Αθηνών», για «πόλεμο λάσπης», και ο ίδιος ρίχνει λάσπη στη Βούλα Πατουλίδου, ανακοινώνοντας πως και ο σύζυγός της γνώριζε τον Π. Αναγνωστόπουλο. Η Βούλα Πατουλίδου, υποψήφια Νομάρχης του ΠΑΣΟΚ, απαντά χαρακτηρίζοντας τον Νομάρχη «τσάμπα μάγκα», ζητά να αναγνωρίσει τις «πολιτικές του ευθύνες» και να ελέγχει καλύτερα τους φίλους του. Οι υποψήφιοι του δικομματισμού για τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης συντηρούν το σκηνικό πόλωσης, κάνοντας «γαργάρα» πως στηρίζονται από τα κόμματα - τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ - που κάνουν «πρωταθλητισμό» στα «αθλήματα» των σκανδάλων, της διαπλοκής, της ρεμούλας.

Από κοντά και ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρης με τον Δήμαρχο, Β. Παπαγεωργόπουλο. Αφού συμφώνησαν στο ξεπούλημα των δημοτικών οικοπέδων, άρχισαν να μαλώνουν για το ποιος μεγαλοεργολάβος θα τα βάλει στο χέρι και θα βγάλει κέρδη.

Και τώρα όλοι τους πιστεύουν ότι μπορούν να κουκουλώσουν την πολιτική τους ταύτιση. Νομίζουν ότι μπορούν να κρύψουν πως είναι ταγμένοι να υπηρετούν, με κάθε τρόπο, τη βαθιά αντιλαϊκή πολιτική που οδηγεί το λαό της Θεσσαλονίκης στην ανεργία, στη φτώχεια, στο περιθώριο της ζωής. Την πολιτική που διαμορφώνει μια Θεσσαλονίκη πόλη - πεδίο κερδοφορίας των κατασκευαστικών εταιρειών, των πολυεθνικών στο εμπόριο, στον τουρισμό, στη γεωργία, των ιδιωτικών επιχειρήσεων που αναπτύσσονται στο χώρο της Υγείας και της Παιδείας.

Καμία ανοχή στους πρωταθλητές της υποκρισίας. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αλλά και όσοι βάζουν πλάτη για την αποενοχοποίηση της πολιτικής τους, πρέπει να τιμωρηθούν. Ο λαός μπορεί να τους γυρίσει στα μούτρα τα χαστούκια που τρώει χρόνια τώρα. Με την ψήφο του, μπορεί να το κάνει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ