Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Την Κυριακή όλοι με τον «Ριζοσπάστη» στο χέρι

Πολύ ψηλά βάζει τον πήχυ η Κομματική Οργάνωση Αθήνας

Μέρα πανεξόρμησης που σηματοδοτεί την είσοδο στην τελική ευθεία προς τις δημοτικές - νομαρχιακές εκλογές και συνεπώς την ένταση στο έπακρο της προσπάθειας για υπερψήφιση των αγωνιστικών ψηφοδελτίων συνεργασίας που στηρίζουν το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, η Κομμουνιστική Ανανέωση, η Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών, είναι η ερχόμενη Κυριακή 24 του Σεπτέμβρη για τις Κομματικές και Κνίτικες Οργανώσεις όλης της χώρας.

Στον κυριακάτικο «Ριζοσπάστη» θα φιλοξενηθούν τα ονόματα όλων των επικεφαλής των αγωνιστικών ψηφοδελτίων στις νομαρχίες και τους δήμους της χώρας. Επίσης, στους αναγνώστες της εφημερίδας θα προσφερθεί ένα μοναδικό DVD με τη συγκλονιστική εκδήλωση που διοργάνωσε η ΚΕ του ΚΚΕ στις 2 του περασμένου Ιούλη στη Λυκόραχη Κόνιτσας προς τιμήν των 60 χρόνων από την ίδρυση του ΔΣΕ, με τη συμμετοχή χιλιάδων μελών και φίλων του ΚΚΕ από όλη την Ελλάδα, αλλά και της ΚΝΕ που βρίσκονταν ήδη στο Νεστόριο στο πλαίσιο του Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου της Οργάνωσης.

Η πλατιά διακίνηση του «Ριζοσπάστη» αυτή την Κυριακή θα σημάνει συγχρόνως την πλατιά διάδοση του μηνύματος που απευθύνουν στους εργαζόμενους και τα άλλα φτωχά λαϊκά στρώματα οι αγωνιστικοί συνδυασμοί που στηρίζει το ΚΚΕ, το οποίο συστηματικά αποσιωπάται από τα ΜΜΕ. Η συμμετοχή κάθε μέλους και φίλου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην πανεξόρμηση, αλλά και στη δουλιά άνθρωπο τον άνθρωπο, σπίτι το σπίτι, σε όλο το διάστημα ως και τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, είναι προϋπόθεση για να δοθεί αυτή η μεγάλη πολιτική μάχη με επιτυχία.

Οπαδοί και φίλοι, άνθρωποι που συμμετέχουν στις εκλογικές επιτροπές που έχουν στηθεί στην Αθήνα, θα συντροφέψουν τα μέλη της ΚΟΑ του ΚΚΕ και των οργανώσεων της ΚΝΕ στην Αθήνα, της Σπουδάζουσας και των ΤΕΙ, στην προσπάθειά τους για την επιτυχία της πανεξόρμησης. Μαζί τους θα εξορμήσουν όλοι οι υποψήφιοι στα αγωνιστικά ψηφοδέλτια της Αθήνας και των άλλων δήμων.

Η πανεξόρμηση αυτή - μας είπε ο Δ. Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της ΚΟΑ - έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που την ξεχωρίζουν από κάθε άλλη, είναι σπουδαίας σημασίας. Συνεπώς η ΚΟΑ θέτει πολύ υψηλά τον πήχυ για τη διακίνηση του κυριακάτικου «Ριζοσπάστη», στοχεύοντας να φτάσει και να ξεπεράσει τον αριθμό των φύλλων που είχαν διακινηθεί στην πανεξόρμηση πριν τις βουλευτικές εκλογές. Εκείνη η πανεξόρμηση - συμπληρώνει - είχε συμβάλει καθοριστικά στο να ανέβει η δύναμη του Κόμματος σε κλάδους δουλιάς, σε εργατογειτονιές. Ετσι και τώρα στοχεύουμε με την πανεξόρμηση της Κυριακής να συμβάλουμε στην ισχυροποίηση των αγωνιστικών ψηφοδελτίων συνεργασίας.

Η πανεξόρμηση της Κυριακής - καταλήγει ο Δ. Αρβανιτάκης - παίρνει χαρακτήρα γενικής επιθεώρησης δυνάμεων στην τελική ευθεία για τις δημοτικές - νομαρχιακές εκλογές, θα σημάνει το συναγερμό για την εντατικοποίηση της προσπάθειας σε κάθε γωνιά των δήμων, με το ψηφοδέλτιο στο χέρι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ