Σάββατο 21 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Δήμαρχος για την αντιμετώπιση των προβλημάτων

Με αγωνιστική αισιοδοξία για την τελική νίκη, οι φίλοι, τα μέλη και τα στελέχη της «Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης», με υποψήφιο Δήμαρχο στο Δήμο Λευκίμμης της Κέρκυρας τον Νίκο Κουλούρη, οργώνουν τις γειτονιές καλώντας τους κατοίκους να στείλουν, αύριο Κυριακή, μήνυμα καταδίκης στην πολιτική του δικομματισμού, υπερψηφίζοντας και εκλέγοντας αγωνιστική δημοτική αρχή στο δήμο, που θα παλεύει για τα λαϊκά συμφέροντα και τις λαϊκές ανάγκες.

Ο αγωνιστικός ριζοσπαστικός συνδυασμός, με υποψήφιο δήμαρχο τον Νίκο Κουλούρη, αναδείχτηκε σε πρώτη δύναμη στον πρώτο γύρο, καθώς στηρίχτηκε και ενισχύθηκε από μεγάλη μερίδα των εργαζομένων, της νεολαίας, των ευρύτερων λαϊκών στρωμάτων της Λευκίμμης. Η «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση», που στηρίζεται από ΚΚΕ, ΔΗΚΚΙ, Κομμουνιστική Ανανέωση, Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών και άλλες αγωνιστικές δυνάμεις, καλεί λίγο πριν το άνοιγμα της κάλπης τους δημότες της Λευκίμμης να σκεφθούν το δικό τους συμφέρον και να στηρίξουν τον αγωνιστικό συνδυασμό και δήμαρχο τον αγωνιστή Νίκο Κουλούρη.

Οπως τονίζεται, οι δυνατότητες είναι μεγάλες, αυτή την Κυριακή η Λευκίμμη να αλλάξει ρότα και γραμμή πλεύσης, για δήμο αγωνιστικό και διεκδικητικό. Δήμο που θα συμπαραστέκεται και θα συμβάλει στην ανάπτυξη λαϊκών αγώνων για τη λύση των προβλημάτων του δήμου. Δήμο που θα συγκρούεται με τους εκπροσώπους της αντιλαϊκής πολιτικής, θα διεκδικεί λύσεις στα προβλήματα του χώρου εργασίας και κατοικίας, για την προκοπή και ανάπτυξη του τόπου με μοναδικό κριτήριο τις λαϊκές ανάγκες και τα λαϊκά συμφέροντα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ