Σάββατο 21 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ζητά ψήφο στήριξης των αντιδραστικών «μεταρρυθμίσεων»

Στην ενίσχυση της αντιλαϊκής επίθεσης θα ...αφιερωθεί η ψήφος που θα πάρουν οι γαλάζιοι συνδυασμοί και στο δεύτερο γύρο των τοπικών εκλογών, αν και η ηγεσία της ΝΔ επιμένει να αναμασά το παραμύθι της «αυτοδιοικητικής ψήφου».

Η Ρηγίλλης έχει κινητοποιήσει όλες τις δυνάμεις της, προκειμένου να κερδίσει πάνω από 30 νομαρχίες, ώστε να «ολοκληρώσει τη νίκη» της πρώτης Κυριακής, πράγμα που θα της επιτρέψει να επαναλάβει τους ανυπόστατους ισχυρισμούς του περί έγκρισης της κυβερνητικής πολιτικής. Παρ' όλα αυτά, εξακολουθούν να μιλούν για ψήφο σε «ικανούς» και «άξιους» δημάρχους και νομάρχες που στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν τα λαϊκά στρώματα και να υφαρπάξουν την ψήφο τους.

«Η επιτυχία είναι να συμμετάσχει ο κόσμος και να επιλέξει τους καλύτερους και είμαι βέβαιος ότι η ΝΔ στηρίζει τους καλύτερους», δήλωσε χαρακτηριστικά χτες ο γραμματέας της ΚΕ της ΝΔ Λ. Ζαγορίτης, εκφράζοντας ταυτόχρονα την αισιοδοξία του για τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου. Είναι γνωστό βέβαια τι εννοούν όταν λένε «καλύτερους» και «ικανότερους» δημάρχους και νομάρχες, αφού αυτοί είναι που καλούνται να υλοποιήσουν την αντιλαϊκή πολιτική μέσω της Αυτοδιοίκησης (επιβολή φόρων, εμπορευματοποίηση τομέων όπως Υγεία, Παιδεία, συνεργασία με επιχειρηματίες για την κατασκευή έργων που ξαναπληρώνουν οι εργαζόμενοι κλπ.).

Στη συνέχεια, παραδέχτηκε ότι η ψήφος στους άξιους γαλάζιους δημάρχους θα αξιοποιηθεί υπέρ των αντιδραστικών μεταρρυθμίσεων. Απαντώντας στην ερώτηση πώς θα αξιοποιήσει η ΝΔ το εκλογικό αποτέλεσμα είπε χαρακτηριστικά: «Θέλουμε πραγματικά να ανταποκριθούμε σε αυτό το οποίο ζητάει ο κόσμος, να λύσουμε προβλήματα, να κάνουμε μεταρρυθμίσεις...».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ