Σάββατο 21 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ΤΥΡΝΑΒΟΥ
Μήνυμα αισιοδοξίας!

Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση της «Αγωνιστικής Δημοτικής Συνεργασίας» χτες στον Τύρναβο

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Κιτσίδης
Ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Κιτσίδης
Μήνυμα αισιοδοξίας για τη νίκη στο β΄ γύρο των εκλογών έστειλε η μεγάλη συγκέντρωση της «Αγωνιστικής Δημοτικής Συνεργασίας», στην κεντρική πλατεία Τυρνάβου, όπου μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος με το συνδυασμό Χρήστος Κιτσίδης. «Η παρουσία σας εδώ βάζει τη σφραγίδα στον προεκλογικό μας αγώνα για την αλλαγή στο δήμο» τόνισε ξεκινώντας την ομιλία του ο Χρήστος Κιτσίδης, απευθυνόμενους στους Τυρναβίτες και Τυρναβίτισσες που συμμετείχαν στη συγκέντρωση.

Αναφερόμενος στο μεγάλο ποσοστό που πήρε ο συνδυασμός στον πρώτο γύρο των εκλογών, σημείωσε ότι αυτό είναι η απάντηση στην απαίτηση της κοινωνίας του Τυρνάβου για μια αγωνιστική αυτοδιοίκηση που να υπερασπίζεται τα δίκαια αιτήματα του λαού. Οσον αφορά στο φιλολαϊκό προσανατολισμό της «Αγωνιστικής Δημοτικής Συνεργασίας» επισήμανε: «Η Δημοτική Αρχή πρέπει να αντιτίθεται στις προσπάθειες κατάργησης ή εμπορευματοποίησης των δημοτικών υπηρεσιών κοινωνικού χαρακτήρα. Να αντιτίθεται σε κάθε μορφή πρόσθετης φορολογίας και ανταποδοτικών τελών και να αντιτίθεται στο πέρασμα των πιο αποδοτικών τομέων της ΤΑ στους ιδιώτες με το νόμο για τις Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα. Από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή του κ. Νασίκα, στα ζητήματα αυτά δυστυχώς εισπράξαμε την απόλυτη σιωπή της», συμπλήρωσε.

Ο Χρήστος Κιτσίδης κατήγγειλε τη στάση της σημερινής Δημοτικής Αρχής απέναντι στους μικρομεσαίους αγρότες που αντιμετωπίζουν πολλά και οξυμένα προβλήματα, υπογραμμίζοντας πως δεν έκανε τίποτα για όλα αυτά, ενώ διοργάνωνε επισκέψεις - φιέστες υπουργών για προεκλογικές σκοπιμότητες.

Ιδιαίτερο κάλεσμα απηύθυνε στους νέους του Τυρνάβου, επισημαίνοντας: «Γυρίστε την πλάτη στους εμπόρους ψεύτικης ελπίδας. Σ' αυτούς, που με συνέπεια υπηρετούν πολιτικές που προάγουν την ανεργία. Είναι οι ίδιοι που σας θέλουν χωρίς ιδέες, χωρίς οράματα. Εθισμένους στην αποδοχή των πελατειακών σχέσεων που τους βολεύει. Δώστε με την ψήφο σας την Κυριακή την απάντηση που τους αξίζει». Και εκφράζοντας τη βεβαιότητα για τη νίκη της «Αγωνιστικής Δημοτικής Συνεργασίας» στις αυριανές εκλογές, σημείωσε πως η νίκη θα είναι όλων των δημοτών και προς όφελος των συμφερόντων τους.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Με χρέος τη διεκδίκηση! (2007-07-18 00:00:00.0)
Με αισιοδοξία στην τελική ευθεία (2006-10-04 00:00:00.0)
Ψήφο στην «Αγωνιστική Δημοτική Συνεργασία»! (2006-09-12 00:00:00.0)
Δίνουν τη μάχη του β΄ γύρου (2002-10-20 00:00:00.0)
Συνεχίζουμε για τη νίκη! (2002-10-15 00:00:00.0)
Συνδυασμός ελπίδας και προοπτικής (2002-09-18 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ