Τετάρτη 4 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ΤΥΡΝΑΒΟΥ
Με αισιοδοξία στην τελική ευθεία

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Αγωνιστικής Δημοτικής Συνεργασίας» Τυρνάβου, με υποψήφιο δήμαρχο τον Χρήστο Κιτσίδη, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και αποφασιστικής ενίσχυσης του συνδυασμού στις δημοτικές εκλογές. Στην ομιλία του, ο Χρ. Κιτσίδης τόνισε ότι με την υπερψήφιση της «Αγωνιστικής Δημοτικής Συνεργασίας» ο δήμος μπορεί και πρέπει να γίνει διεκδικητής λύσεων στις σύγχρονες ανάγκες του λαού και υπερασπιστής των συμφερόντων και των αγώνων του.

Αναφερόμενος στον πολιτικό χαρακτήρα των εκλογών, σημείωσε ότι αυτός είναι έντονος, καθώς η λαϊκή ψήφος θα χρησιμοποιηθεί, ξανά, όπως συνέβη και στο παρελθόν, για να επιδοκιμαστεί η κυβερνητική πολιτική που θέλει την Τοπική Αυτοδιοίκηση συμπληρωματικό μηχανισμό έκφρασης εκείνων των πολιτικών αλλαγών που στόχο έχουν το λαϊκό εισόδημα, την απασχόληση, τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων, τη μικρομεσαία αγροτιά και τους επαγγελματοβιοτέχνες. Μια πολιτική που στόχο έχει το δημόσιο δωρεάν χαρακτήρα της Παιδείας και της Υγείας, τις δημοκρατικές και συνδικαλιστικές ελευθερίες του λαού και της νεολαίας, αλλά και τη δρομολόγηση όλων εκείνων των αλλαγών στο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της Αυτοδιοίκησης που μετατρέπουν δήμους και νομαρχίες σε μηχανισμούς στήριξης και υλοποίησης αντιλαϊκών επιλογών κυβέρνησης και ΕΕ.

Κι αφού σημείωσε ότι «η σημερινή Δημοτική Αρχή, εγκλωβισμένη σε μια αντίληψη που θέλει το δήμο διαχειριστή, επέδειξε ανικανότητα για έναν στοιχειώδη προγραμματισμό έργων», υπογράμμισε ότι οι εργαζόμενοι και τα άλλα λαϊκά στρώματα έχουν κάθε λόγο με την ψήφο τους να εκλέξουν μια Δημοτική Αρχή που δε θα είναι υποταγμένη στην εκάστοτε κυβέρνηση και τη λογική της ΕΕ, αλλά αγωνιστική, με ριζοσπαστική αντίληψη για το θεσμό, που θα διεκδικεί λύσεις για τα προβλήματα του δήμου και για γενικότερα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ