Τετάρτη 4 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΑΓΑΠΙΟΣ ΣΑΧΙΝΗΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Καταδικάστε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και τα «μαξιλαράκια» τους

Την πρότασή του για πάγωμα σε πρώτη φάση και κατάργηση των δημοτικών τελών και φόρων επανέλαβε ο υποψήφιος της παράταξης «Θεσσαλονίκη Τώρα»

Ο Αγάπιος Σαχίνης

Motion Team

Ο Αγάπιος Σαχίνης
Να υπερψηφίσουν μαζικά «Θεσσαλονίκη Τώρα». Την παράταξη που με συνέπεια όλα τα προηγούμενα χρόνια, υπερασπίστηκε τα συμφέροντα του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Αυτό το κάλεσμα απηύθυνε προς τους δημότες ο Αγάπιος Σαχίνης, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε χτες στο εκλογικό κέντρο της παράταξης, πλαισιωμένος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Μεταφέροντας τα αισιόδοξα μηνύματα που αναδεικνύονται από την καθημερινή επαφή των υποψηφίων της παράταξης με το λαό της πόλης, σημείωσε πως η «Θεσσαλονίκη Τώρα» θα αποτελέσει την έκπληξη των εκλογών.

Ο Α. Σαχίνης αναφέρθηκε στις ευθύνες ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ, που, όπως είπε, επέλεξαν, στήριξαν και εφάρμοσαν την πολιτική που μετέτρεψε την ΤΑ σε δυνάστη και «φορομπήχτη» του λαού και πρόσθεσε: «Σήμερα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επιχειρούν να εγκλωβίσουν τη λαϊκή αγανάκτηση για να μην εκφραστεί με την καταδίκη τους στις εκλογές. Ετσι, επέλεξαν την πεπατημένη των αναχωμάτων και έβαλαν ένα "μαξιλαράκι" δίπλα στην κ. Αράπογλου, με τον κ. Μπουτάρη και ένα "μαξιλαράκι" δίπλα στον κ. Παπαγεωργόπουλο με τον κ. Καρατζαφέρη. Θα καταφέρουν να γελάσουν τους άνεργους, τη νεολαία, τους εργαζόμενους;».

Ο Αγάπιος Σαχίνης, κάλεσε τους δημότες να απαντήσουν, στηρίζοντας την παράταξη και ψηφίζοντας για μια δημοτική αρχή που θα βρίσκεται μπροστά στους αγώνες για την αντιμετώπιση της ανεργίας και των πολιτικών που τη δημιουργούν. Τη διασφάλιση και επέκταση των εργασιακών, ασφαλιστικών, δημοκρατικών, δικαιωμάτων. Για να παγώσουν σε πρώτη φάση και σε μια πορεία να καταργηθούν όλα τα δημοτικά τέλη και οι φόροι. Ολα τα έργα και τις υποδομές να τα αναλαμβάνει το κράτος χωρίς να επιβαρύνουν το λαό. Οι συγκοινωνίες θα είναι δημόσιες, εξυπηρετικές, με φθηνό εισιτήριο. Δωρεάν για τους εργαζόμενους από και προς την εργασία τους. Για να είναι δωρεάν οι παιδικοί σταθμοί, η άθληση στα δημοτικά γυμναστήρια, η μουσική Παιδεία.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Η προοπτική που προτείνουμε είναι διέξοδος αγώνα»(2002-09-19 00:00:00.0)
Υποχρέωση του δήμου ο αγώνας για δημόσια δωρεάν Υγεία(2002-08-30 00:00:00.0)
Κοντά στους επαγγελματοβιοτέχνες(2002-07-24 00:00:00.0)
Προτεραιότητα ο προσεισμικός έλεγχος(2002-07-04 00:00:00.0)
Στη ΔΕΗ περιόδευσε ο Αγ. Σαχίνης(2002-06-29 00:00:00.0)
Στο πλευρό των αγωνιστικών συνδυασμών(1998-09-02 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ