Τετάρτη 4 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Σκανδαλώδης προβολή του εκλεκτού του ΠΑΣΟΚ

Καταγγελία στο ΕΣΡ του υποψηφίου δημάρχου με την «Αγωνιστική Κίνηση Δημοτών Ηρακλείου», Στέλιου Ορφανού

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης Στέλιος Ορφανός
Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης Στέλιος Ορφανός
Την άρνηση του δημάρχου Ηρακλείου, υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Κουράκη, να αντιπαρατεθεί δημόσια για τα έργα και το πρόγραμμά του μαζί με όλους τους συνυποψηφίους του, καταγγέλλει η «Αγωνιστική Κίνηση Δημοτών Ηρακλείου» και ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Στέλιος Ορφανός. Η υπεροψία του κ. Κουράκη, σημείωσε ο Στ. Ορφανός, αποδεικνύει πως η γνωστή αποκρουστική αλαζονεία του ΠΑΣΟΚ, που αποδοκιμάστηκε πριν δύο χρόνια, είναι παρούσα εδώ στο Ηράκλειο. Αλαζονεία, που βοηθά η στάση της ΝΔ, στάση που επιβεβαιώνει την άτυπη συμμαχία των μηχανισμών και την ταυτότητα πολιτικής ΠΑΣΟΚ, ΝΔ.

Ο Στέλιος Ορφανός αναφέρει πως «στην πραγματικότητα ο Γ. Κουράκης, αρνούμενος να συζητήσει με τους συνυποψηφίους του, προσπαθεί να αποφύγει την αλήθεια που κρύβεται στο γεγονός ότι ο Γ. Κουράκης τίποτα δε διεκδίκησε, σε τίποτα δε βρήκε αντίσταση, ούτε χρειάστηκε να συγκρουστεί ποτέ με την κυβέρνηση, με την Ευρωπαϊκή Ενωση. Και σε τίποτα δε χρειάστηκε να ενημερώσει και να κινητοποιήσει τους εργαζόμενους. Κι αυτό, ενώ διαχειρίστηκε χρήματα των εργαζομένων με τρόπο που ωφελήθηκαν πέντε - δέκα επιχειρήσεις, ενώ οι πολλοί, οι εργαζόμενοι ζημιώθηκαν. Αυτή την αντιλαϊκή πολιτική, ο Γ. Κουράκης και ολόκληρος ο συνδυασμός του, των επιχειρηματιών και των εργατοπατέρων, πιστά υπηρετούν όλα τα χρόνια», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου με την «Αγωνιστική Κίνηση Δημοτών Ηρακλείου», Στέλιος Ορφανός, ο οποίος ξεκαθάρισε:

«Εμείς, ως συνδυασμός, εντείνουμε περισσότερο τη δουλιά μας με το ψηφοδέλτιο στο χέρι, μπροστά στην κεντρική μας συγκέντρωση την επόμενη Τρίτη. Δε θα παραιτηθούμε ταυτόχρονα ούτε κατά μία κεραία από τα δικαιώματά μας για ισότιμη προβολή από τα ΜΜΕ. Αυτό το νόημα έχει και η καταγγελία που υποβάλαμε σήμερα στο ΕΣΡ για την τηλεόραση του ΚΡΗΤΗ ΤV. Κι αυτό, γιατί παραβιάζει την υποχρέωσή του για ισότιμη προβολή των τεσσάρων υποψηφίων δημάρχων Ηρακλείου, σε βάρος του υποψηφίου της "Αγωνιστικής Κίνησης Δημοτών Ηρακλείου", προβάλλοντας σκανδαλωδώς τον δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ