Τετάρτη 4 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
«Να βάλουμε φρένο!»

Ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος νομάρχης Πειραιά
Ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος νομάρχης Πειραιά
Κοντά στους εργαζόμενους της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Κορυδαλλού βρέθηκε χτες τα χαράματα ο υποψήφιος νομάρχης Πειραιά με τη ΝΑΣ, Γιάννης Μανουσογιαννάκης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο δήμαρχο Κορυδαλλού Απόστολο Συρίγο.

Ο Γ. Μανουσογιαννάκης κάλεσε τους εργαζόμενους να σκεφθούν, ακόμα και στο παραπέντε πριν από την κάλπη. Η καθημερινή αγανάκτηση, είπε, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, να εκφραστεί και σε ψήφο υπέρ των αγωνιστικών ψηφοδελτίων. Οι τοπικές εκλογές, τόνισε, αποτελούν μια πολιτική αναμέτρηση και δε θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά, αφού οι δήμοι έχουν εξελιχθεί σε μηχανισμούς μεταβίβασης της γενικότερης πολιτικής. Και συνέχισε με την προτροπή να ξεπεράσουν το πρόβλημα της απογοήτευσης ή του «δε γίνεται τίποτα», που είναι υπαρκτό στη σκέψη των εργαζομένων και να γίνει πεποίθησή τους ότι εάν αυτοί το αποφασίσουν μπορούν ν' αλλάξουν την κατάσταση. «Να βάλουμε φρένο», σημείωσε.

Ο Απ. Συρίγος επισήμανε ότι έχει σημασία να καταλάβουν οι εργαζόμενοι το αντιδραστικό παιχνίδι που παίζεται στους δήμους, όπου εφαρμόζονται από πρώτο χέρι οι πολιτικές κατεδάφισης των εργασιακών σχέσεων, με την ημιαπασχόληση, τις συμβάσεις περιορισμένου χρόνου, τις ιδιωτικοποιήσεις λειτουργιών των δήμων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ