Σάββατο 29 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
«ΘεσσαλοΝΙΚΗ ΤΩΡΑ»
Στη ΔΕΗ περιόδευσε ο Αγ. Σαχίνης

O επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα» και υποψήφιος δήμαρχος Αγάπιος Σαχίνης, επικεφαλής κλιμακίου της παράταξης, επισκέφθηκε τις κεντρικές εγκαταστάσεις της ΔΕΗ, στην οδό Αγίου Δημητρίου.

Είχε συνάντηση με τη διεύθυνση και περιόδευσε στους χώρους εργασίας, συζητώντας με τους εργαζόμενους τις θέσεις και προτάσεις της δημοτικής παράταξης για το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τη λύση των προβλημάτων της πόλης και των δημοτών.

Στις συζητήσεις του με τους εργαζόμενους ο Αγάπιος Σαχίνης τόνισε: Ζούμε σε μια πόλη που ασφυκτιά από την έλλειψη υποδομών. Τα μεγάλα προβλήματα της πόλης παραμένουν άλυτα. Χρόνια τώρα ακούμε υποσχέσεις και τρεφόμαστε με αυταπάτες.

Η δημοτική αρχή, για μια ακόμα τετραετία, αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων και των αναγκών και απέτυχε ν' αλλάξει αυτήν την κατάσταση. Η θεσσαλονίκη δεν αντέχει πια να περιμένει, επισήμανε ο Αγάπιος Σαχίνης και κάλεσε τους εργαζόμενους, μαζί με όλους τους δημότες να διεκδικήσουν, να διαμορφώσουν και να θέσουν τις βασικές προϋποθέσεις ώστε ο δήμος να παίξει ένα νέο σύγχρονο ρόλο για τους κατοίκους αυτής της πόλης, με βάση τις ανάγκες τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ