Τρίτη 22 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

Εκδήλωση για να τιμηθεί η 54η επέτειος της μεγαλειώδους και ανεπανάληπτης μαχητικής διαδήλωσης, του λαού της Αθήνας και του Πειραιά της 22ης Ιούλη 1943, ενάντια στην επέκταση της βουλγαροκατοχής, θα γίνει σήμερα το πρωί μετά από απόφαση του προεδρείου της ΠΕΑΕΑ.Η εκδήλωση περιλαμβάνει στις 10.30 π.μ. θρησκευτικό μνημόσυνο στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Καρύτση, οδός Σταδίου και Χρ. Λαδά. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει πολιτικό μνημόσυνο και ομιλίες στη γωνία Πανεπιστημίου και Ομήρου έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας.

Στο ΕΑΤ - ΕΣΑ

Εκδήλωση για την επέτειο των 23 χρόνων από την κατάρρευση της δικτατορίας και την αποκατάσταση της δημοκρατίας, διοργανώνει αύριο Τετάρτη 23 Ιούλη 1997 και ώρα 8.30 μ.μ. ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967 - 1974.Η εκδήλωση θα γίνει στο μνημειακό, ιστορικό χώρο του πρώην στρατοπέδου ΕΑΤ - ΕΣΑ, στο Πάρκο Ελευθερίας (Λεωφ. Βασ. Σοφίας).

Για την Ηλέκτρα

Πενήντα τρία χρόνια από το θάνατο της Ηλέκτρας Αποστόλου και ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με τα παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ, της ΠΟΑΕΑ, της ΠΣΑΕΕΑ και της Επιτροπής Γυναικών της ΠΕΑΕΑ, διοργανώνουν εκδήλωση μνήμης και τιμής. Μια εκδήλωση για να τιμήσουν τις γυναίκες ηρωίδες αλλά και όλους εκείνους τους αγωνιστές - θύματα του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα. Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 25 Ιούλη και ώρα 7.00 μ.μ. στον ιστορικό χώρο Κουντουριώτου και Νεότητος στο Ν. Ηράκλειο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ