Τρίτη 22 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τους παραμόνευε ο θάνατος

O εφιάλτης των ναρκωτικών έκοψε το νήμα της ζωής για άλλα τρία νεαρά άτομα μέσα στο Σαββατοκύριακο, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, ανεβάζοντας έτσι τον τραγικό απολογισμό από την αρχή του έτους σε 21!!

Συγκεκριμένα, στις 10.00 το πρωί του Σαββάτου, στην περιοχή των Λαδάδικων, βρέθηκε νεκρός μέσα στη βιοτεχνία υποδημάτων, όπου και εργαζόταν, ο 30χρονος Βιτάλιος Τζανίδης, κάτοικος Θεσσαλονίκης. Τον άτυχο εντόπισε ο εργοδότης του Κ. Αβραμίδης και σύμφωνα με τις ενδείξεις ο θάνατός του προήλθε από χρήση ηρωίνης υψηλής καθαρότητας.

Λίγες ώρες αργότερα, σε διαμέρισμα στην περιοχή των Αμπελοκήπων, βρέθηκαν νεκροί δύο φίλοι, ο 17χρονος μαθητής Π. Γ, κάτοικος Θεσσαλονίκης και ο 20χρονος Α. Φ, κάτοικος Σερρών, ο οποίος υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία σε μονάδα του Εβρου και είχε πάρει 15ήμερη αναρρωτική άδεια. Ο θάνατος των δύο νεαρών αποδίδεται σε χρήση ηρωίνης με ταυτόχρονη λήψη ηρεμιστικών χαπιών.

Ο προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Στ. Αποστολίδης τόνισε ότι "το καλοκαίρι παρατηρείται έξαρση της χρήσεως ναρκωτικών ουσιών, αφού εκτός από τους γνωστούς τοξικομανείς, οι έμποροι προσπαθούν να πλησιάσουν και τουρίστες".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ