Τετάρτη 24 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Παραμένει απύρετος

Τη δυνατότητα επιστροφής του Α. Παπανδρέου στην κατοικία του στην Εκάλη, στις αρχές του ερχόμενου μήνα, εξετάζουν οι θεράποντες γιατροί του. Η πληροφορία αυτή ενισχύεται και από τη χτεσινή απόφαση της διοίκησης του "Ωνασείου" να ξεστηθεί η γνωστή σε όλους "τέντα", από τον περίβολο του νοσοκομείου, όπου τους τελευταίους δύο μήνες στεγάζεται το Κέντρο Τύπου.

Με ανακοίνωσή του, ο γενικός διευθυντής του ΩΚΚ Α. Κονταράτος αναφέρει ότι"δεν υπάρχει πια λόγος παραμονής ολόκληρου του δημοσιογραφικού Σώματος στο "Ωνάσειο". Προτιθέμεθα, λοιπόν - συνεχίζει - να επιστρέψουμε την προσωρινή κατασκευή φιλοξενίας σας το Σαββατοκύριακο που έρχεται (27 - 28 Γενάρη 1996). Μία ελάχιστη δύναμη δημοσιογράφων μπορεί να παραμείνει στο χώρο της εισόδου μεταξύ των δύο υάλινων εισόδων". Ωστόσο, μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν από μερίδα των ΜΜΕ, η διοίκηση ανακάλεσε την απόφασή της.

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό δελτίο, η κατάσταση της υγείας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κατά το προηγούμενο 24ωρο δεν παρουσίασε μεταβολές. Παραμένει απύρετος και συνεχίζεται η περιοδική υποστήριξη της αναπνευστικής και της νεφρικής λειτουργίας. Χτες βγήκαν τα αποτελέσματα της βρογχοσκόπησης και έδειξαν ότι το αιματηρό υγρό που υπάρχει κατά τόπους στο δεξιό ημιθωράκιο προέρχεται από παλιές πνευμονίες και είναι ανησυχητικό. Οι θεράποντες γιατροί του Α. Παπανδρέου εξετάζουν το ενδεχόμενο να γίνει παρακέντηση, ώστε να αφαιρεθεί το υγρό και να προχωρήσουν στη μέθοδο έγχυσης σκληρυντικής ουσίας για να μην επανασυσσωρευθεί.

Το απόγευμα επισκέφθηκαν τον πρώην πρωθυπουργό οι κ. κ. Σηφουνάκης, Χυτήρης, Κουλούρης, Κατσιφάρας, Χαραλαμπόπουλος και Κρητικός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ