Τετάρτη 24 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πληθαίνουν τα κρούσματα κλοπής φορτηγών

Νέα κρούσματα κλοπής φορτηγών αυτοκινήτων σημειώθηκαν στην περιοχή της Αττικής τις τελευταίες μέρες, παρά τη σύλληψη μιας μεγάλης ομάδας τσιγγάνων, που παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη με την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής εμπορευμάτων και μεταφορικών μέσων.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε χτες ότι συνεχίζονται οι έρευνες για την εξάρθρωση της σπείρας που προκαλεί ανησυχία στον εμπορικό κόσμο και στις μεταφορικές εταιρίες. Το Σάββατο συνελήφθησαν στη Μάνδρα Αττικής οι τσιγγάνοι Λεωνίδας και Κωνσταντίνος Χαλκιάς, ο Αντώνιος Ρουσιάς και ο Χαράλαμπος Σεφεντίνογλου, ενώ αναζητούνται πολλοί άλλοι τσιγγάνοι για τους οποίους υπάρχουν ενδείξεις ενοχής στο συγκεκριμένο κύκλωμα.

Ειδικότερα, η Αστυνομία τους αποδίδει έξι κλοπές φορτηγών αυτοκινήτων, τα οποία ήταν σταθμευμένα στη λεωφόρο Κηφισού, στην Πέτρου Ράλλη και κατά μήκος της Εθνικής Οδού. Τα φορτηγά ήταν φορτωμένα με απορρυπαντικά, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σοκολάτες, παιδικά παιχνίδια και άλλα εμπορεύματα, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στους παθόντες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ