Παρασκευή 26 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
124 ΠΒΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
Σε ύφεση η μηνιγγίτιδα

Αισιοδοξία εκφράζεται για την εξέλιξη της όλης κατάστασης γύρω από την επιδημία μηνιγγίτιδας που εκδηλώθηκε στο κέντρο νεοσυλλέκτων της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τρίπολη. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η επιδημία βρίσκεται σε ύφεση. Χτες μεταφέρθηκε στην Αθήνα στο 251 ΓΝΑ και ο ένατος ασθενής στον οποίο έχει γίνει διάγνωση της νόμου.

Από αυτούς σοβαρή συνεχίζει να είναι η κατάσταση του Π. Φωτιάδη, ο οποίος συνέχισε και χτες να είναι στην εντατική και η αναπνοή του στηριζόταν μηχανικά. Παρ' όλα αυτά, εκφραζόταν αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του, ενώ χτες κλήθηκε από το υπουργείο Αμυνας να τον εξετάσει και καθηγητής ειδικός για τις λοιμώξεις, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι η θεραπευτική αγωγή που ακολουθούν οι γιατροί του νοσοκομείου της Αεροπορίας είναι η ενδεδειγμένη.

Σε φάση ύφεσης φαίνεται να είναι και η επιδημία γρίπης που έχει πλήξει το ίδιο Κέντρο, όμως χτες τρεις από τους ασθενείς, ο νεοσύλλεκτος Λυκουρίνης και οι σμηνίτες Αρματζάκης και Βέρας, χρειάστηκε να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο της Τρίπολης με προβλήματα γαστρεντερικά και αναπνευστικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ