Τετάρτη 22 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Θα αναγκαστούν να απαντήσουν!

Αντί να απαντήσουν στο αμείλικτο ερώτημα γιατί δεν ικανοποίησαν κανένα από τα δίκαια αιτήματα των αγροτών και τους υποχρεώνουν ξανά να κινητοποιηθούν για να διεκδικήσουν λύσεις στα κρίσιμα προβλήματά τους, τα κυβερνητικά και κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και τα φερέφωνά τους στα ΜΜΕ, προσπαθούν να ξεφύγουν μιλώντας για "βεντέτα Παττάκη" είτε για "κομματικές λογικές ρεβάνς"!

Ασφαλώς, δεν είναι τόσο ανόητοι να πιστεύουν ότι μπορεί να πείσουν κανέναν πως εκατοντάδες χιλιάδες αγρότες της χώρας κινητοποιούνται, τάχα, για μια βεντέτα ή για ρεβάνς... Απλώς, αδυνατώντας να αρθρώσουν πειστικό λόγο - τι να πουν για την υποταγή τους στις εντολές της ΕΕ; - για να δικαιολογήσουν την αντιδημοκρατική ανάλγητη στάση τους, καταφεύγουν σε τέτοιες συκοφαντίες, νομίζοντας πως μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση και να φοβίσουν τυχόν αφελείς.

Μάταιος, όμως, ο κόπος τους! Οπως ο κόσμος δεν εξαπατήθηκε την προηγούμενη με τις συκοφαντίες για υποκινούμενες κινητοποιήσεις, έτσι και τώρα δεν πρόκειται να αποπροσανατολιστεί. Η κυβέρνηση θα εξαναγκαστεί, αργά ή γρήγορα, να απαντήσει επί της ουσίας των αιτημάτων των αγροτών και τότε θα υποχρεωθεί να αναλάβει και τις ευθύνες για την καταστροφική αγροτική πολιτική της ΕΕ που εφαρμόζει και οδηγεί τους μικρομεσαίους αγρότες στο ξεκλήρισμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ