Τρίτη 28 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
7Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΝΕ
Ανοίγει η προσυνεδριακή περίοδος

Ανακοίνωση της 28ης Συνόδου του ΚΣ της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας

Ανακοίνωση έδωσε χθες το προεδρείο της 28ης Συνόδου του ΚΣ της ΚΝΕ:

"Το ΚΣ της ΚΝΕ συνεδρίασε το Σαββατοκύριακο 25 - 26/1 με θέμα την ετοιμασία της οργάνωσης μπροστά στο Συνέδριο και τους στόχους της στο κίνημα της νεολαίας το επόμενο διάστημα.

Τα μέλη της ΚΝΕ, μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες της οργάνωσης, θα ανοίξουν μια ουσιαστική συζήτηση για να καταθέσουν τη γνώμη τους, να συμβάλουν στη συζήτηση για τις θέσεις του 7ου Συνεδρίου. Ταυτόχρονα, αυτή την περίοδο, που ανοίγει και η προσυνεδριακή διαδικασία για την ΚΝΕ, βρίσκονται σε εξέλιξη σημαντικοί αγώνες στο χώρο των εκπαιδευτικών, προετοιμάζονται οι συνταξιούχοι και οι ΕΒΕ, και οι αγρότες επιστρέφουν δυναμικά στους δρόμους των αγώνων.

Η ανάγκη, η άνοδος αυτών των αγωνιστικών διαθέσεων, να εκφραστεί και από τμήματα της νεολαίας, από νέους εργαζόμενους, άνεργους, μαθητές, φοιτητές, μπορεί να συνδυαστεί με το πλατύ άνοιγμα που θα πραγματοποιήσουν το επόμενο διάστημα τα μέλη της ΚΝΕ στη νεολαία για να συζητήσουν τις θέσεις της οργάνωσης για το 7ο Συνέδριο της.

Το ΚΣ της ΚΝΕ συζήτησε και κατέληξε ομόφωνα στις Θέσεις του για το 7ο Συνέδριο που θα δημοσιευτούν την Κυριακή 2 Φλεβάρη στο Ριζοσπάστη ξεκινώντας και την 3μηνη οικονομική εξόρμηση (Φλεβάρη - Μάρτη - Απρίλη) προς τιμήν του Συνεδρίου. Το ΚΣ επίσης, εξέλεξε την επιτροπή προσυνεδριακού διαλόγου. "

  • Στο διάλειμμα της Συνόδου του ΚΣ της ΚΝΕ, έγινε και το κόψιμο της πίτας, με την παρουσία της γ. γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Α. Παπαρήγα και Τ. Τσίγγα μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και αρχισυντάκτη του "Ρ". Το φλουρί της πίτας έπεσε στην Οργάνωση Πελοποννήσου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ