Τρίτη 28 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Απίστευτες "τζουμακίες"

Δεν αξίζει να ασχολείται κανείς με τα όσα λέει ο άλλος ανεκδιήγητος της εκσυγχρονιστικής κυβέρνησης, ο υπουργός Γεωργίας Στ. Τζουμάκας. Ο άνθρωπος έχει καταντήσει ανυπόληπτος και γραφικός, συναγωνιζόμενος σε απίστευτες ασυναρτησίες, άλλως "τζουμακίες", τον συνάδελφό του στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε ορισμένα αποσπάσματα από τη χτεσινή του συνέντευξη στα "Νέα".

Ιδού πώς επιχειρεί να δικαιολογήσει την πολιτική του ξεκληρίσματος των αγροτών: "Λένε διάφοροι - κυρίως το ΚΚΕ - ότι δήθεν υπάρχει "ντιρεκτίβα" από την Ευρωπαϊκή Ενωση να μειωθεί ο αγροτικός πληθυσμός της χώρας μας. Μα, από τον Μαρξ ως τον Φρίντμαν, δε θα βρείτε κανέναν που να σας πει ότι μπορεί να σταθεί γεωργική εκμετάλλευση με μέγεθος μικρότερο των 10 στρεμμάτων. Ξέρετε πόσες τέτοιες εκμεταλλεύσεις έχουμε στην Ελλάδα; Γύρω στις 400.000". Οπερ έδει δείξαι. Κατά 400.000 άτομα θέλει να μειώσει ΕΕ και κυβέρνηση, τον αγροτικό πληθυσμό τα 3 - 4 επόμενα χρόνια, άρα βρέθηκε ο τρόπος.

Αλλη "τζουμακία": "Εγώ δε λέω ότι το ΚΚΕ υποκινεί τις κινητοποιήσεις. Λέω ότι το ΚΚΕ οργανώνει τις κινητοποιήσεις, με στόχο να εκμεταλλευτεί πολιτικά τα προβλήματα. Και επειδή δεν έχουν δύναμη ανθρώπων, καταφεύγουν στη δύναμη των μηχανών. Τα τρακτέρ δεν εκφράζουν συνειδήσεις! ". Το χειρότερο είναι ότι πιστεύει πως είπε εξυπνάδα... και κατάφερε βαρύτατο πλήγμα στο ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ