Τετάρτη 29 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τολμήστε κ. Κακαουνάκη

Πρώτο θέμα του είχε τους αγρότες και χτες ο Ν. Κακαουνάκης στην πρωινή εκπομπή του απ' το "Φλας 9,61".

Ανάμεσα στα άλλα αναρωτήθηκε - δηλαδή έχυσε δηλητήριο - αν τα στελέχη του ΚΚΕ θ' αφήσουν τον Περισσό για να πάνε στις κινητοποιήσεις των αγροτών, για να τους συμπαρασταθούν εμπράκτως. Και εννοούσε, όπως εξήγησε, και τους δημοσιογράφους του "Ρ", που συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο στους αγρότες. "Διότι, υπογράμμισε, αν εγώ συμπαραστεκόμουν θα πήγαινα πρώτος στα μπλόκα". Οι δημοσιογράφοι του "Ρ" - κι αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι αγρότες και εκείνοι που διαβάζουν "Ρ" και εκείνοι που δεν έχουν διαβάσει την εφημερίδα ποτέ στη ζωή τους - ήταν, είναι και θα είναι εκεί στους αγροτικούς αγώνες και, μάλιστα, στην πρώτη γραμμή, για ενημερώνουν την κοινή γνώμη και όχι πίσω απ' την ασφάλεια των "ματσουκιών", που χρησιμοποιεί ο Ν. Κακαουνάκης υπηρετώντας ή διαμεσολαβώντας ανάμεσα σε αφεντικά.

Παρ' όλα αυτά, οι δημοσιογράφοι του "Ρ" δε θα αποφύγουν τον πειρασμό να τον προσκαλέσουν - και με πληρωμένα τα έξοδα - για ένα ρεπορτάζ στα μπλόκα των αγροτών και να στέλνει από κει τις ανταποκρίσεις του!

Πού να τολμήσει, όμως; Η ελληνική γλώσσα δεν έβαλε τυχαία δίπλα - δίπλα τις λέξεις θρασύς και δειλός για να μας δώσει την έννοια του θρασύδειλου...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ