Σάββατο 19 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Πρωτομαγιάτικες εκδηλώσεις στη Χαλκίδα

ΧΑΛΚΙΔΑ (του ανταποκριτή μας). -

Η πλειοψηφία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας απέρριψε το διεκδικητικό - αγωνιστικό πλαίσιο που κατέθεσαν οι συνδικαλιστές της "ΤΑΞΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ",για πραγματικά ταξικό γιορτασμό της Πρωτομαγιάς.

Τόσο στην Ολομέλεια της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, όσο και στη σύσκεψη που ακολούθησε με τις διοικήσεις των σωματείων, η πλειοψηφία με την τακτική της στήριζε τον "κοινωνικό διάλογο", τις συναινετικές διαδικασίες, την πολιτική της κυβέρνησης και την ευρωπαϊκή "σύγκλιση".

Ετσι, ο γιορτασμός της Πρωτομαγιάς στη Χαλκίδα, θα είναι κοινός, αλλά η "ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ" που διαφώνησε και καταψήφισε το πλαίσιο της πλειοψηφίας, θα προβάλει τις δικές της θέσεις στις διήμερες εκδηλώσεις του Εργατικού Κέντρου.

Η Εργατική Πρωτομαγιά θα γιορταστεί στη Χαλκίδα με συγκέντρωση στις 9.30 το πρωί στην παραλία (Κρηπίδωμα).Στις 30 Απρίλη αρχίζουν οι εκδηλώσεις αφιερωμένες στην ανεργία, με στάση εργασίας και συζήτηση το απόγευμα με τη συμμετοχή μαζικών φορέων και κομματικών νεολαιών για την ανεργία και την ανάπτυξη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ