Παρασκευή 23 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Για τους τύπους

Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΠΕΡΝΣ έρχεται τελικά στη θέση του Τόμας Νάιλς, για πρεσβευτής των ΗΠΑ. Θα μας τα λέει δηλαδή κι από κοντά όλα αυτά τα ωραία που έλεγε από το... CNN.

***

Πολύ καλή η επιλογή των Αμερικάνων να στείλουν για πρέσβη έναν πρώην εκπρόσωπο Τύπου. Ούτως ή άλλως κι αυτά που θα λέει η "περήφανη εξωτερική μας πολιτική" στην αμερικάνικη πρεσβεία, για... τον τύπο θα είναι. Η μάλλον, για του τύπους.

***

ΔΟΛΙΧΟΔΡΟΜΕΙ ΚΑΙ ΑΜΦΙΡΡΕΠΕΙ η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με όσα είπε χτες ο Κώστας Καραμανλής στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του. Αμα ακούμε τέτοια... καταλάβαμε. Αμα δεν μπορείς να βρεις πολιτικές διαφορές με κάποιο κόμμα, τότε... αρχίζεις και ψάχνεις στα λεξικά.

***

Πάλι καλά που δεν ήταν εκεί κι ο Μητσοτάκης να ακούει...

***

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ο θόρυβος για τις... γλάστρες του Γιωργάκη Παπανδρέου που μάλλον "ήθελε να 'ταν κηπουρός" και κατέληξε να είναι υπουργός. Αναμένεται λένε και ειδικό βιβλιαράκι που θα εκδώσει με... οδηγίες χρήσεως.

***

Για τους πιο προωθημένους θα δημιουργηθούν ειδικά σεμινάρια για τη χρήση "αργιλέ". Κι η τεχνολογία επιστρατεύεται...

***

ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ προώθησης ομαδικών απολύσεων η ΣΟΦΤΕΞ με απόφαση της εταιρίας στην οποία έχει από την κυβέρνηση ανατεθεί το μάνατζμεντ. Είναι φανταζόμαστε κι αυτό στα πλαίσια της εξέλιξης του κοινωνικού διαλόγου για την... αναβάθμιση του "απασχολήσιμου" ατόμου στην ελληνική κοινωνία.

***

ΠΟΛΥΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ λοιπόν φέτος ο Ολυμπιακός, σε ποδόσφαιρο, ευρωπαϊκό και ελληνικό μπάσκετ και κύπελλο. Αν μη τι άλλο, υπάρχουν κάποιοι Ελληνες που έχουν κάποιο λόγο να χαίρονται...

***

Τώρα για όσους λυπούνται, δεν πειράζει. Η ζωή είναι μεγάλη κι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ