Παρασκευή 13 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΠΕΡΡΙΨΕ με προφάσεις η κυβέρνηση, χτες στη Βουλή, μια σειρά σημαντικές τροπολογίες του ΚΚΕ στο νομοσχέδιο περί ασύλου, τη στιγμή που η ίδια εισήγαγε προς συζήτηση και ψήφιση δικές της τροπολογίες άσχετες με το συζητούμενο νομοσχέδιο (σελίδα 6).

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ τη γενική απεργία των υπαλλήλων στη δημόσια διοίκηση της Ισπανίας, στις 11 Δεκέμβρη, πραγματοποιήθηκε μία από τις πιο μαζικές και πυκνές συγκεντρώσεις των τελευταίων χρόνων στη Βαρκελώνη (σελίδα 23).

ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ εκλογές της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας - Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) είναι κρίσιμες, γιατί γίνονται τη στιγμή που η κυβέρνηση ετοιμάζει τη δεύτερη επίθεσή της στην υγεία και την ασφάλιση (σελίδα 26).

ΛΙΤΟΤΗΤΑ και στα παιδιά με ειδικές ανάγκες! Στάση εργασίας και παράσταση στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν τη Δευτέρα, οι εργαζόμενοι στο Ψυχολογικό Κέντρο Βόρειας Ελλάδας το οποίο χρειάζεται 175 εκατομμύρια για να συνεχίσει να λειτουργεί (σελίδα 27).

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ θα συζητηθεί, τελικά, σήμερα το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής, μετά από επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής του ΚΚΕ Λέων Αυδής προς τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ (σελίδα 28).

Η ΔΡΑΣΗ του κινήματος παιδείας στον Πειραιά ανάγκασε τη διοίκηση του Δήμου Πειραιά να προχωρήσει προχτές σε ανοιχτή σύσκεψη στο Δημοτικό Θέατρο, με τη συμμετοχή δημοτικών συμβούλων, μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων (σελίδα 36).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ