Τρίτη 5 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρέξτε

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Στίβου θα μπορούσε κάλλιστα να γίνεται μπροστά σε κατάμεστες εξέδρες και να μην γκρινιάζουν οι "αθάνατοι" ότι δεν έχει κόσμο. Αρκεί να γινόταν στην ...Κέρκυρα, στην Πάρο ή, τέλος πάντων, σε κάποιο νησί...

***

Πώς να το κάνουμε δηλαδή, μένει ο Ελληνας αυγουστιάτικα στην Αθήνα, εφόσον μπορεί να φύγει; Οχι, βέβαια.

***

Θα πείτε, βέβαια, κι όλοι όσοι δεν μπορούν να πάνε διακοπές και μένουν στο καμίνι της Αθήνας; Γιατί δεν πηγαίνουν αυτοί στο Ολυμπιακό Στάδιο; Εύκολο είναι, με τις τιμές που 'χουν τα εισιτήρια;

***

Μια φορά, από ό,τι ακούμε, λαμβάνονται μέτρα για να λυθεί το θέμα. Απαντες, τα μέλη των Τοπικών Οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ, όλοι οι βολεμένοι από κυβερνητικούς παράγοντες και βουλευτές σε θέσεις του δημόσιου τομέα καλούνται να παραβρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο.

***

Ο Σημίτης από τη Σίφνο απειλεί ότι θα γίνουν εξετάσεις το Σεπτέμβρη, με ερωτήματα του είδους "πόσα μέτρα ήταν η βολή που έριξε ο αθλητής που εκπροσωπούσε τη Γουινέα Μπισάο στη σφύρα στους προκριματικούς;".

***

Οποιος δεν περάσει τα τεστ, χάνει την κομματική του ταυτότητα.

***

Ειδικά δε για τη σημερινή μέρα, για όσους πάνε, έχει σπέσιαλ περιποίηση. Ο υπουργός Αθλητισμού κ. Φούρας ...τραγουδάει μόνο για σας, συνοδεία εγχόρδων, ενώ θα φάτε και γλυκό του κουταλιού από τα χεράκια της κ. Δασκαλάκη. Μην το χάσετε!

***

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τα χρεωστικά στα εναπομείναντα εκκαθαριστικά της Εφορίας, από αυτά που σε πληρώνουν, διακηρύσσει με περηφάνια το υπουργείο Οικονομικών. Προφανώς, εκτιμά ότι φορολογεί τον πιο πλούσιο λαό της Ευρώπης.***

Επίσης απειλεί ότι θα δώσει στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα όσων δεν κόβουν αποδείξεις πώλησης. Ψιλικατζήδες, τρέμετε... Βούκινο θα σας κάνουν!

***

Οσο για εκείνους, που όντως κερδοσκοπούν (χοντρά) και δεν πληρώνουν φράγκο, δε χρειάζεται να ανησυχούν. Για τους κυβερνώντες, παραμένουν πάντα "ευυπόληπτοι πολίτες" και "παράγοντες ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ