Παρασκευή 1 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ
  • Η ΚΟΒ Περάματος, στα πλαίσια του διαλόγου για το 15ο Συνέδριο του ΚΚΕ, πραγματοποιεί συζήτηση με φίλους και οπαδούς του Κόμματος σήμερα στις 7 μ.μ. στα γραφεία της (Λ. Ειρήνης 75, Πέραμα). Θα μιλήσει ο Γεράσιμος Αραβανής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.
  • Ο Γιάννης Κατσαρός, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, επικεφαλής κλιμακίου, επισκέπτεται σήμερα τις πληγείσες από τις πρόσφατες πλημμύρες περιοχές του Ν. Εβρου. Ο Γ. Κατσαρός στις 9 π.μ. θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Ορεστιάδας. Στις 10 π.μ. θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Πύθιο, όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο και το Κοινοτικό Συμβούλιο. Στις 11.30 π.μ. θα συναντηθεί με τον αντιδήμαρχο Διδυμοτείχου. Στις 12.30 το μεσημέρι, ο βουλευτής του ΚΚΕ θα περιοδεύσει στο Ελληνοχώρι και θα συναντηθεί με τον πρόεδρο και το Κοινοτικό Συμβούλιο.
  • Τριήμερη περιοδεία στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα πραγματοποιεί η Βέρα Νικολαϊδου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, πρώην δήμαρχος Νίκαιας. Σήμερα,δεύτερη μέρα της περιοδείας, η Β. Νικολαϊδου στις 10.30 π.μ. θα συναντηθεί με τον νομάρχη Τρικάλων Στ. Πατραμάνη και στις 11.30 π.μ. με τον δήμαρχο Τρικάλων Κ. Παπαστεργίου.Στις 8 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση που διοργανώνει η Κομματική Ομάδα Γυναικών της ΝΕ Τρικάλων στην καφετερία"ETOILE". Αύριο Σάββατο η Β. Νικολαϊδου θα περιοδεύσει στην Καρδίτσα.
  • Η ΚΟΒ Ανω Πετραλώνων του ΚΚΕ και η τοπική ΟΒ της ΚΝΕ πραγματοποιούν συνεστίαση προς τιμήν των 77 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ και του 15ου Συνεδρίου του Κόμματος την Κυριακή 3 - 3 - 96 στις 9 μ.μ. στην ταβέρνα "ΤΟ ΜΑΥΡΕΛΙ" (Πραμάντων και Γ. Κολοκοτρώνη 56, τηλ. 9247263).
  • Η Επιτροπή Ετεροδημοτών Σάμου και Ικαρίας πραγματοποιεί συγκέντρωση, με θέμα "Παρουσίαση των ντοκουμέντων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 15ο Συνέδριο" τηνΚυριακή 3 - 3 - 96 στις 10 π.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ.
  • Η Επιτροπή Ετεροδημοτών Ιωαννίνων του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση, με θέμα "Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ" τη Δευτέρα 4 - 3 - 96 στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ.
  • Η Επιτροπή Ετεροδημοτών Πρέβεζας του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση, με θέμα "Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ" τη Δευτέρα 4 - 3 - 96 στις 7.30 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ.
  • Η Επιτροπή Ετεροδημοτών Κιλκίς του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση, με θέμα "Παρουσίαση των ντοκουμέντων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 15ο Συνέδριο" τη Δευτέρα 4 - 3 - 96 στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ.
  • Η Επιτροπή Ετεροδημοτών Σερρών του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση, με θέμα "Παρουσίαση των ντοκουμέντων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 15ο Συνέδριο" τη Δευτέρα 4 - 3 - 96 στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ.
  • Η Επιτροπή Ετεροδημοτών Εβρου του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση, με θέμα"Παρουσίαση των ντοκουμέντων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 15ο Συνέδριο" τη Δευτέρα 4 - 3 - 96 στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ