Κυριακή 3 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανέτοιμοι οι συνταξιούχοι

Κατεβαίνουν με πούλμαν και από τη Βόρεια Ελλάδα

Την Τρίτη 12 του Μάρτη 1996, στην πλατεία Κάνιγγος, ώρα 10.30 πμ, θα γίνει η μεγάλη πανελλαδική συγκέντρωση των συνταξιούχων, που διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ). Ηδη, έχουν αποφασίσει να συμμετάσχουν και οργανώνουν την κάθοδό τους στην Αθήνα οι συνταξιουχικές οργανώσεις από τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Πελοπόννησο, την Αιτωλοακαρνανία, την Ηπειρο και την Κέρκυρα.

Ολοκληρώνονται με επιτυχία οι περιφερειακές συσκέψεις προετοιμασίας και μετάβασης των συνταξιούχων στην Αθήνα. Μηνύματα μαζικής καθόδου έρχονται απ' τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία.Ο Γ. Ραφαηλίδης,εκπρόσωπος της ΣΕΑ Βόρειας Ελλάδας, δήλωσε στο "Ρ": "Παρά τις μεγάλες αποστάσεις, τα προβλήματα υγείας και τα οικονομικά προβλήματα, η κάθοδος στην Αθήνα θα είναι και μαζική και δυναμική. Οι συνταξιούχοι δείχνουν αποφασισμένοι να αντισταθούν με όλες τους τις δυνάμεις και να αντιπαλέψουν τη σκληρή και αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης".

Το βράδυ της Δευτέρας θα ξεκινήσουν πούλμαν για την Αθήνα. Σημεία συγκέντρωσης για την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία ορίστηκε το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ώρα 10 μμ, και για την Αν. Μακεδονία και Θράκη το Εργατικό Κέντρο Καβάλας, ώρα 10μ.μ.

Επίσης, στις 12 Μάρτη θα γίνει συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Καβάλας απ' τους συνταξιούχους της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που δε θα κατεβούν στην Αθήνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ