Σάββατο 9 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κλονισμός

Πολυποίκιλες αντιδράσεις και διχογνωμίες έχει προκαλέσει η ανακάλυψη των Αμερικανών επιστημόνων, που ανακοινώθηκε χτες. Αυτή με την οποία μπορούν με τη μέθοδο του "κλονισμού" να φτιάξουν πολλά όμοια προβατάκια, και, αν εφαρμοστεί και στο είδος μας, θα μπορούμε να φτιάξουμε... ανθρώπινες φωτοτυπίες.

***

Α. Τσοχατζόπουλος: Βασικός πολέμιος αυτής της σατανικής ανακάλυψης. Ο Ακης είναι ένας και μοναδικός, υποστηρίζει. Δεν αντιγράφεται.

***

Μ. Εβερτ: Δε θεώρησε ιδιαίτερα ενδιαφέρον το φαινόμενο. Το έχει συναντήσει ήδη στη Νέα Δημοκρατία. Εκεί που νόμιζε ότι κινδύνευε μόνο από τον Μητσοτάκη, του προέκυψε στη συνέχεια και η... Ντόρα. Αντίγραφο σε θηλυκή έκδοση

***

Θ. Πάγκαλος: Ο κατ' εξοχήν υπέρμαχος της ιδέας. Επιτέλους, θα μπορεί να μιλά ταυτοχρόνως σε 5 "ζωντανά" τοκ - σόου, που γίνονται την ίδια ώρα, ενώ, παράλληλα, θα παρίσταται και σε οποιαδήποτε συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ.

*****

Οσο για τον πρωθυπουργό, ήδη οραματίζεται μιαν άλλη... νεολαία ΠΑΣΟΚ, "καθ' εικόνα και ομοίωση".

***

Ο Ν. Κωνσταντόπουλος, μαθαίνουμε, παρήγγειλε ήδη αντίγραφα των αρχηγών των κομμάτων. Πάντα ήθελε ένα "πριβέ" Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, να πηγαίνει όποτε θέλει, να του φεύγει κι ο καημός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ