Παρασκευή 12 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Οι "απογοητευμένοι" του Σημίτη

Μεγάλη κατήφεια και απογοήτευση έχει πέσει τελευταία στους εκπροσώπους των επιχειρηματιών. Ο λόγος; Η ...οικονομική πολιτική της κυβέρνησης Σημίτη! Τα τελευταία μέτρα της κυβέρνησης, διαμαρτύρεται το προεδρείο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, όπως το ωράριο, τα καύσιμα, τα καζίνο κλπ - μέτρα, ως γνωστόν, αντιμονοπωλιακά... - θέτουν σε κίνδυνο τα όσα θετικά είχαν επιτευχθεί μέχρι σήμερα, όπως η... αποκλιμάκωση του πληθωρισμού.

Μετά από αυτά, το προεδρείο του ΕΒΕΑ διαπίστωσε με λύπη ότι οι πρόσφατες εξελίξεις "θέτουν σε αμφιβολία πολλές από τις πρώτες εκτιμήσεις που είχαμε κάνει για την εκλογή Σημίτη", ενώ διαψεύδουν και "τις ελπίδες που δημιούργησε η εκλογή του στον επιχειρηματικό κόσμο".

Ασυγκράτητοι αυτοί οι εκπρόσωποι των επιχειρηματιών. Τι να πρωτοκάνει ο πρωθυπουργός, για να τους εξυπηρετήσει; Δε ζητάνε και πολλά. Ολα τα θέλουνε και μάλιστα εδώ και τώρα, σύμφωνα με το άλλοτε προσφιλές σύνθημα του ΠΑΣΟΚ. Τουλάχιστον, δεν εκτιμούν ότι "τσακίζεται" για χάρη τους η κυβέρνηση Σημίτη;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ