Σάββατο 8 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΕ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ανησυχίας και δυσαρέσκειας, άρχισε, χτες, στη Δαμασκό η έκτακτη διήμερη σύνοδος των ηγετών της Συρίας, της Αιγύπτου και της Σαουδικής Αραβίας. Θέμα τους, η διαμόρφωση μιας νέας κοινής πολιτικής τακτικής απέναντι στο Ισραήλ (σελίδα 7).

ΑΠΟΠΕΙΡΑ δολοφονίας έγινε στις 7 Ιούνη το πρωί στη Μόσχα κατά του υποψήφιου αντιδημάρχου της πρωτεύουσας, Βαλέρι Σάντσεφ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη βόμβας. Η απόπειρα αυτή, αποτελεί το πρώτο σοβαρό επεισόδιο στην προεκλογική εκστρατεία (σελίδα 8).

Η ΓΣΕΕ απορρίπτει την επιδότηση των εργοδοτών μέσω των ασφαλιστικών εισφορών, δέχεται όμως την πολλαπλή επιδότησή τους με άλλες μορφές, ώστε να εξασφαλίζουν τζάμπα εργατικό δυναμικό! Τι προτείνει για το νομοσχέδιο για την... ανεργία. (σελίδα 9).

ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ και τις καταγγελίες των κατοίκων της Ανω Πόλης Θεσσαλονίκης, για την "ανάπλαση" που επιχειρείται από το Δήμο Θεσσαλονίκης και τον Οργανισμό "Πολιτιστική Πρωτεύουσα 1997", μεταφέρει με επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών, ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γ. Κατσαρός (σελίδα 39).

Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ μέτρηση του 10ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στα γήπεδα της Αγγλίας, άρχισε. Στις 5 το απόγευμα, στο επιβλητικό Γουέμπλεϊ, η οικοδέσποινα Αγγλία ανοίγει το "χορό" των αγώνων με αντίπαλο την Ελβετία (σελίδα 45).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ