Παρασκευή 14 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Σε συνέδριο η ΟΣΝΙΕ

Στη διοργάνωση του 11ου εκλογοαπολογιστικού της Συνεδρίου προχωράει την Κυριακή η Ομοσπονδία Συλλόγων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ελλάδας (ΟΣΝΙΕ) στην Αθήνα.

Στην ανακοίνωσή της η ΟΣΝΙΕ αναφέρει ότι το συνέδριο πραγματοποιείται σε δύσκολες συγκυρίες, οι εργαζόμενοι βιώνουν την αφαίμαξη του εισοδήματός τους με την ανεξέλεγκτη ακρίβεια και τους χαμηλούς μισθούς, τις συνεχιζόμενες ιδιωτικοποιήσεις, την αυξανόμενη ανεργία, το άπλωμα της διαφθοράς και άλλα.

"Για όλα αυτά - τονίζεται στην ανακοίνωση - την κύρια ευθύνη φέρουν οι τελευταίες κυβερνήσεις, όπως φυσικά και η σημερινή, οι οποίες εφαρμόζουν άδικες αντιλαϊκές πολιτικές, υπαγορευμένες από το Διευθυντήριο της Ευρωπαϊκής Ενωσης και το μεγάλο κεφάλαιο. Γι' αυτή την κατάσταση ευθύνη φέρνει, βέβαια μικρότερη, και το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα, με τις θέσεις και τους στόχους που παίρνει, την ενημέρωση που κάνει στους εργαζόμενους, με την οργάνωση της δράσης του". Σ' αυτά τα πλαίσια, όπως επισημαίνεται, η διοργάνωση του Συνεδρίου της Ομοσπονδίας έχει σημαντική σημασία για τον κλάδο, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, για τους στόχους και τη δράση που χρειάζεται να αναλάβει η νέα διοίκηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ