Παρασκευή 14 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Δραστηριοποιείται η "Δημοσιοϋπαλληλική" στην Αρκαδία

Περιοδεία στο νομό Αρκαδίας πραγματοποίησε προχτές η Κ. Γεροπαναγιώτου,μέλος της διοίκησης της ΑΔΕΔΥ και στέλεχος της "Δημοσιοϋπαλληλικής Ενότητας". Στα πλαίσια της περιοδείας η συνδικαλίστρια επισκέφτηκε το παναρκαδικό νοσοκομείο και το ψυχιατρείο, ενώ μίλησε σε συγκέντρωση των εργαζομένων στη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία.

Στις συζητήσεις που είχε με τους εργαζόμενους, κυριάρχησαν τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ήδη οι δημόσιοι υπάλληλοι, εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής λιτότητας, καθώς και όσα χειρότερα προμηνύουν οι κυβερνητικές εξαγγελίες για το νέο μισθολόγιο. Επίσης, την επίθεση που γίνεται στο δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα της Παιδείας και Υγείας, με τις εξαγγελίες για εθνικό απολυτήριο, για μάνατζερ στα νοσοκομεία κλπ. Ταυτόχρονα, επισημάνθηκε η αναγκαιότητα οι εργαζόμενοι από τα κάτω να οργανώσουν τον αγώνα τους, για να μην περάσει αυτή η πολιτική.

Σε συγκέντρωση φίλων και μελών της "Δημοσιοϋπαλληλικής Ενότητας" που έγινε, εκλέχτηκε προσωρινή γραμματεία της παράταξης για την Αρκαδία, με στόχο την ανασυγκρότηση των ταξικών αγωνιστικών δυνάμεων στο δημοσιοϋπαλληλικό κίνημα στο νομό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ