Παρασκευή 14 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Ετοιμάζονται για την απεργία

Με εξορμήσεις σε χώρους δουλιάς, συγκεντρώσεις και συζητήσεις, προετοιμάζει το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ζακύνθου την 24ωρη πανελλαδική απεργία του κλάδου στις 20 Ιούνη. Συγκεκριμένα το Σωματείο Ζακύνθου καλεί όλους τους εργαζόμενους του χωριού Αγαλά,σήμερα Παρασκευή στις 9 μ.μ., σε συγκέντρωση - συζήτηση στο κοινοτικό γραφείο, ενώ την Τρίτη 18 Ιούνη, στις 8.30 μ.μ., επίσης στο κοινοτικό γραφείο, τους ξενοδοχοϋπαλλήλους του Μέσου Γερακαρίου.Την ημέρα της απεργίας θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

Το Σωματείο, σε ανακοίνωσή του, τονίζει ότι αγωνίζονται για μια άλλη κλαδική τουριστική πολιτική, με κύριο μοχλό το δημόσιο τομέα, για την ανατροπή της πολιτικής που τους οδηγεί στην εξαθλίωση.

"Απαιτούμε - σημειώνεται στην ανακοίνωση - να σταματήσει το ξεπούλημα της περιουσίας του ΕΟΤ, να αναπτυχθούν νέες μορφές τουρισμού, ώστε να επιμηκυνθεί η τουριστική περίοδος, να συνδεθεί η τουριστική πολιτική με την εγχώρια παραγωγή, την αγροτική οικονομία και τα έργα υποδομής".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ