Πέμπτη 27 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΤΡΑ
Με την προωθητική δύναμη του 15ου Συνεδρίου

Σήμερα στις 9 μμ στην πλατεία Γεωργίου η συγκέντρωση με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα

Με ενθουσιασμό και πίστη για τα αποτελέσματα της πλούσιας προπαγανδιστικής τους δουλιάς οι κομμουνιστές της Αχαϊας προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη σημερινή πολιτική συγκέντρωση, που θα γίνει στις 9 μ.μ. στην πλατεία Γεωργίου, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.Τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, με καθημερινές εξορμήσεις στις πόλεις, στα εργοστάσια και την ύπαιθρο του νομού, ενημερώνουν τους φίλους και οπαδούς του Κόμματος, τους εργαζόμενους και τους αγρότες για τις αποφάσεις του 15ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, καλώντας τους να δώσουν μαζικά το "παρών" στην πρώτη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στην Αχαϊα μετά το 15ο Συνέδριο. Καλούν το λαό να συστρατευθεί στο δρόμο της πάλης, στο δρόμο της συγκρότησης ενός πανίσχυρου αντιιμπεριαλιστικού αντιμονοπωλιακού δημοκρατικού μετώπου πάλης, που θα συγκρούεται με την εξάρτηση και τα μονοπωλιακά συμφέροντα, θα ανοίγει το δρόμο για το φωτεινό μέλλον, το σοσιαλισμό.

Οι Κομματικές Οργανώσεις της Αιγιαλείας και της υπαίθρου δρομολογούν πούλμαν για τη μετακίνηση των φίλων και οπαδών του Κόμματος στη συγκέντρωση. Τα πούλμαν θα καταλήξουν στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πλατεία Ολγας), όπου θα γίνει προσυγκέντρωση, στην οποία θα συμμετάσχουν και οι οργανώσεις των Βορείων Συνοικιών, της Εργατικής Αχτίδας και του Πανεπιστημίου. Οι οργανώσεις των Νοτίων Συνοικιών, της Υπαίθρου επαρχίας Πάτρας και η ΚΝΕ θα κάνουν τη δική τους προσυγκέντρωση στα Ψηλά Αλώνια.

Εκτιμώντας τα αποτελέσματα της μέχρι τώρα δουλιάς των κομμουνιστών, ο γραμματέας της ΝΕ Αχαϊας Κώστας Μπάτσικας εκφράζει τη σιγουριά για την πολιτική επιτυχία της συγκέντρωσης, σημειώνοντας: "Είναι από τις λίγες συγκεντρώσεις που έχει γίνει τόσο πλατιά προπαγάνδιση. Το κάλεσμα της ΝΕ Αχαϊας έχει φτάσει και στα τελευταία χωριά του νομού. Τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ πραγματοποιούν μέχρι και την τελευταία στιγμή περιοδείες και εξορμήσεις σε εργοστάσια, νοσοκομεία, χώρους δουλιάς και συνοικίες. Η ανταπόκριση του λαού της Αχαϊας είναι μεγάλη. Μέχρι τώρα τα μηνύματα δείχνουν πως θα υπάρξει μεγάλη συμμετοχή των εργαζόμενων, των ανέργων, των συνταξιούχων και της νεολαίας και πως η αποψινή συγκέντρωση θα είναι μια από τις καλύτερες που έχουν γίνει στην Πάτρα. Θα είναι, δηλαδή, μια συγκέντρωση - απάντηση στην επίθεση που τελευταία δέχεται το ΚΚΕ. Μια συγκέντρωση που θα αποδείξει ότι μετά το 15ο Συνέδριο οι κομμουνιστές της Αχϊας γυρνάνε σελίδα στη δράση τους και ενωμένοι σαν μια γροθιά παλεύουν για την υλοποίηση των αποφάσεων του Συνεδρίου".

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Προσυγκεντρώσεις και πούλμαν (2015-11-11 00:00:00.0)
Ο Δ. Κουτσούμπας σε Λιβαδειά και Πάτρα (2015-09-17 00:00:00.0)
Συγκέντρωση ενάντια στην επέκταση του μνημονίου (2015-03-18 00:00:00.0)
Ολοι σήμερα, στις 8.30 μ.μ., στο Πεδίον του Αρεως (2009-06-03 00:00:00.0)
Την ερχόμενη Πέμπτη η μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στην Αθήνα (2008-05-09 00:00:00.0)
Σήμερα η μεγάλη αντιπολεμική συγκέντρωση (1999-04-30 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ