Πέμπτη 27 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η σειρά της Κέρκυρας

Σήμερα στις 9μμ στην "Πλάκα τ' Αγιού", η παγκερκυραϊκή συγκέντρωση με ομιλητή τον Δ. Γόντικα, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Στη μάχη της πολιτικής εξόρμησης ενημέρωσης μπαίνουν σήμερα οι κομμουνιστές της Κέρκυρας, προετοιμάζοντας την παγκερκυραϊκή συγκέντρωση, που θα γίνει στις 9 μ.μ. στην "Πλακάδα τ' Αγιού", με ομιλητή τον Δημήτρη Γόντικα,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Νωρίτερα, ο Δ. Γόντικας, επικεφαλής κλιμακίου της ΝΕ Κέρκυρας, θα επισκεφθεί στις 12 το μεσημέρι το ξενοδοχείο "Magna Grecia" (πρώην "Μαργαρόνα") και στη 1 μ.μ. το ξενοδοχείο "Robinson" και θα συζητήσει με τους εργαζόμενους τα προβλήματα των ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Στις 2 μ.μ. ο Δ. Γόντικας θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΕ Κέρκυρας στη Σπηλιά.Για την επιτυχία της συγκέντρωσης οι κομμουνιστές της Κέρκυρας πραγματοποιούν εξορμήσεις σε χώρους δουλιάς, σε συνοικίες της πόλης, καθώς και σε χωριά του νομού, καλώντας τον κερκυραϊκό λαό να αντισταθεί και να συμμετάσχει στη συγκρότηση κοινού μετώπου πάλης των εργατοϋπαλλήλων, των αγροτών, των επαγγελματοβιοτεχνών και στην πολύπλευρη ενίσχυση του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ