Πέμπτη 18 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΔΙΕΘΝΗ
Η ΕΤ στη μάχη των Ολυμπιακών

Ρεκόρ τηλεοπτικών μεταδόσεων, με 16 ώρες προγράμματος ημερησίως

Την Παρασκευή, ανοίγει στην Ατλάντα η αυλαία της 26ης Ολυμπιάδας. Αθλητές και αθλήτριες απ' όλο τον κόσμο θα ριχτούν στη μάχη της διάκρισης και των μεταλλίων. Ομως, στο σημαντικότερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, τη δική τους "μάχη" θα δώσουν και τα τηλεοπτικά κανάλια που έχουν αναλάβει να μεταφέρουν στα σπίτια των φιλάθλων, τα δρώμενα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Η ΕΤ, που έχει εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη χώρα μας, στη μεγαλύτερη έως τώρα τηλεοπτική της παραγωγή έχει προγραμματίσει 310 ώρες μετάδοσης, δηλαδή 16 ώρες ημερησίως. Η ροή της εικόνας θα ξεκινάει περίπου στις 16.00 από την ΕΤ-1. Στις 17.30 και έως τις 21.30 τη "σκυτάλη" θα παίρνει η ΕΤ-2, ενώ τα περισσότερα γεγονότα, ιδιαίτερα εκείνα που θα μεταδίδονται μεταμεσονύκτιες ώρες, θα μεταδίδονται από την ΕΤ-3.

Η μετάδοση θα επιστρέφει έως τις 2.30 στο πρώτο κρατικό κανάλι και από κει έως τη λήξη του αγωνιστικού προγράμματος τα δρώμενα στην Ατλάντα θα φτάνουν στους δέκτες μας από τις συχνότητες της ΕΤ-2. Επίσης η κρατική τηλεόραση έχει προγραμματίσει δύο εκπομπές τη μέρα από δικό της στούντιο. Η μια θα μεταδίδεται περίπου στις 20.00 από την ΕΤ-2 και η άλλη στη 1.00 τα μεσάνυχτα από την ΕΤ-1.

Η διαφορά ώρας με την Ατλάντα (εφτά ώρες πίσω από μας) σημαίνει πως πολλά αγωνίσματα θα γίνονται μεταμεσονύχτιες για τη χώρα μας ώρες. Οσοι δεν μπορούν ή δε θέλουν να ξενυχτήσουν, οι μεταδόσεις θα επαναλαμβάνονται την επομένη από τις 10.00 και στα τρία κρατικά κανάλια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ