Πέμπτη 18 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΔΙΕΘΝΗ
ΟΣΦΠ
Κλείνει ξένο σήμερα;

Πολύ κοντά στην απόκτηση του περιβόητου πλέον ξένου αμυντικού παίχτη βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι "ερυθρόλευκοι", που ποτέ δε σταμάτησαν τις προσπάθειες, μάλλον δικαιώνονται, αφού όπως όλα δείχνουν ο Μπάγεβιτς βρήκε αυτόν που έψαχνε και κυρίως μπορεί να τον αποκτήσει. Σήμερα ο Σερβοέλληνας τεχνικός θα έχει επαφή με τον Σέρβο μάνατζερ, Πάφκοβιτς, και ίσως η μετεγγραφή οριστικοποιηθεί.

Το όνομα παραμένει μυστικό, κάποιες πληροφορίες όμως θέλουν να είναι πολύ γνωστός παίχτης. Εκεί είναι που "κολλάει" η υπόθεση, αφού υπάρχει κάποια οικονομική διαφορά. Πάντως η κατάσταση έχει προχωρήσει αρκετά και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως ο Μπάγεβιτς έδωσε ρεπό το απόγευμα στους ποδοσφαιριστές του. Ο "Ντούσκο" θέλει να ασχοληθεί απερίσπαστος με τη μετεγγραφή...

Οριστικοποιήθηκαν χτες τα τρία από τα τέσσερα φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη. Στις 5/8 θα αντιμετωπίσει την Μπορούσια Ντίσελντορφ, δύο μέρες αργότερα τον Πανηλειακό και στις 13/8 τον Ηρακλή. Ο τέταρτος αγώνας με ισχυρή ομάδα από το εξωτερικό θα γίνει γνωστός σήμερα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ