Παρασκευή 19 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
χερακια

ΣΥΝΘΗΚΕΣ "ασφυξίας" δημιουργεί, για τους εργαζόμενους στους "Βωξίτες Παρνασσού", η εργοδοτική ασυδοσία και η αναίρεση κάθε εργατικού δικαιώματος, καταγγέλλει η Τοπική Επιτροπή της ΕΣΑΚ (σελίδα 14).

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ δηλώσεις του υπουργού Εργασίας, Ε. Γιαννόπουλου, για τις ρυθμίσεις των χρεών προς τα ασφαλιστικά ταμεία. Τα ταμεία δε θα επιβαρυνθούν από τα ΕΚΑΣ, δήλωσε ο υπουργός (σελίδα 18).

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ από την κυβέρνηση σχεδιάζουν να ζητήσουν και οι γαλακτοβιομηχανίες της χώρας, που πλήττονται έμμεσα από την επιδημία του αφθώδους πυρετού, λόγω της απαγόρευσης των εξαγωγών (σελίδα 20).

"ΠΟΙΗΤΙΚΟ αριστούργημα", χαρακτήρισε σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου ο Κώστας Καζάκος το έργο του Σαίξπηρ "Βασιλιάς Ληρ", που ανεβαίνει από το θέατρο "Τζένη Καρέζη", τη Δευτέρα και Τρίτη, στο Ηρώδειο (σελίδα 23).

Η "ΧΡΥΣΗ" Ολυμπιάδα δε θα γιορταστεί στην πόλη που πριν έναν αιώνα αναβίωσαν οι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες. Η υποψηφιότητα της Ατλάντα, της πόλης που έχουν την έδρα τους η "Κόκα Κόλα" και το CNN, αποδείχτηκε ισχυρότερη. Η Ελλάδα ετοιμάζεται πάντως να κάνει έντονη την παρουσία της. Θα μας εκπροσωπήσουν 121 αθλητές. Ελπίδες διάκρισης υπάρχουν πολλές (σελίδες 28 - 29).

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για τη λήψη μιας σειράς μέτρων, που θα βοηθούν την πρόληψη και το συντονισμό για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών και των πλημμυρών, κατέθεσε στο Νομαρχιακό Συμβούλιο της Αθήνας η "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία" (σελίδα 32).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ