Τετάρτη 21 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η Αλέκα Παπαρήγα σε Λευκάδα και Ζάκυνθο

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, βρίσκεται σήμερα στη Λευκάδα και αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή θα επισκεφθεί τη Ζάκυνθο.Στα πλαίσια της περιοδείας της στη Λευκάδα, σήμερα,στις 10 το πρωί,η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα επισκεφθεί την αγορά της πόλης της Λευκάδας και μετά θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο της πόλης.

Διήμερη περιοδεία σε ξενοδοχειακές μονάδες της Ζακύνθου πραγματοποιεί αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης που πραγματοποιεί η ΝΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ, με στόχο την ολόπλευρη ενημέρωση του λαού και των εργαζομένων για τις αποφάσεις του 15ου Συνεδρίου και ειδικότερα για τις θέσεις του ΚΚΕ για την τουριστική πολιτική.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης στη Ζάκυνθο έχει ως εξής:

  • Αύριο Πέμπτη 22 - 8,: Στις 10 π.μ., στο ξενοδοχείο ZANTE BEACH, όπου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τη διεύθυνση και τους εργαζόμενους. Στις 11 π.μ. στο ξενοδοχείο ALEXANTER, όπου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τη διεύθυνση και τους εργαζόμενους. Στις 12.30 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο ROYAL PALACE όπου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τη διεύθυνση και τους εργαζόμενους. Στις 6 μ.μ. θα δοθεί συνέντευξη στην αίθουσα του δημαρχείου Ζακύνθου. Στις 9 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην Κοινότητα Λιθακιάς στην οποία θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Την Παρασκευή 23 - 8: στις 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο PLAGOS BEACH, η Αλ. Παπαρήγα θα έχει συνάντηση με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου και θα γίνει συγκέντρωση των εργαζομένων.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ