Σάββατο 31 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟΥΜΠΑ
Να αποκρούσουμε τις δημαγωγικές εξαγγελίες

Μαζική, η χτεσινή προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην περιοχή της Αγ. Βαρβάρας

Με θέρμη και ενθουσιασμό υποδέχτηκε χτες ο λαός της Τούμπας τους υποψήφιους βουλευτές Α Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ Νίκο Χριστάνη και Αγάπιο Σαχίνη στη χτεσινή προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στις 7 το απόγευμα στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Το κλίμα της συγκέντρωσης ήταν δυναμικό και τον ξεχωριστό τόνο έδωσε η πολυπληθής παρουσία της νεολαίας της Τούμπας, που για μια ακόμη φορά έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις θέσεις και τις προτάσεις του ΚΚΕ.

Ο Νίκος Χριστάνης αναφέρθηκε στις πολιτικές προτάσεις του ΚΚΕ για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων του τόπου και ιδιαίτερα των εργαζομένων, των ανέργων και της νεολαίας, που βιώνουν με σκληρότερο τρόπο την αντιλαϊκή πολιτική της λιτότητας της ανεργίας και της αποβιομηχάνισης. Τόνισε πως μόνο η αντίσταση του λαού και των εργαζομένων μπορεί να σταματήσει και να ανατρέψει την καταστροφική πορεία που επιβάλλουν στη χώρα μας τα μονοπώλια και η ΕΕ, με τη συναίνεση των κομμάτων που επικύρωσαν τη Συνθήκη του Μάαστριχτ. Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο ρόλο της νεολαίας και κάλεσε τους νέους και τις νέες να οργανώσουν την αντίστασή τους στην παθητικοποίηση, ενισχύοντας με την ψήφο τους το κόμμα που με συνέπεια αντιστέκεται στις αντιλαϊκές και αδιέξοδες επιλογές.

Ο Αγάπιος Σαχίνης αναφερόμενος στις εφτά "περίφημες" προτάσεις του Εβερτ τόνισε τα εξής: "Θεωρούμε ότι το λιγότερο οι δηλώσεις είναι υποκριτικές. Είναι δημαγωγικές, όπως και οι άλλες του ΠΑΣΟΚ.Για την όξυνση των προβλημάτων και οι δύο έχουν ευθύνη, καθώς έχουν συμφωνήσει στη στρατηγική επιλογή που καθορίζει το Μάαστριχτ".

Επισήμανε επίσης ότι υπάρχει πλήρης αδιαφορία των κυβερνήσεων για τα τεράστια προβλήματα της Τούμπας, ενώ αναφέρθηκε και στην Πολιτιστική Πρωτεύουσα, η οποία όπως είπε κινείται σ' ένα πλέγμα αδιαφάνειας, έλλειψης στρατηγικής, έργων βιτρίνας και εμπορευματοποίησης του πολιτισμού. Κάλεσε τέλος το λαό της Τούμπας να αγωνιστεί έμπρακτα ενάντια στις δημαγωγικές εξαγγελίες των συναινετικών κομμάτων και να ενισχύσει με την ψήφο του το ΚΚΕ για την υλοποίηση της λαϊκής αντεπίθεσης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Να προχωρήσει η απόφαση για ονοματοδοσία της οδού Μ. Σαχίνη (2023-02-21 00:00:00.0)
Ποινικοποιείται η αντίσταση του λαού (2006-12-01 00:00:00.0)
Περιοδείες και συγκεντρώσεις (2006-06-20 00:00:00.0)
Οι αυριανές εκδηλώσεις (2003-07-13 00:00:00.0)
Για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού (2002-04-19 00:00:00.0)
Εμείς δεν πρόκειται να δεχτούμε τον πολιτικό τουρισμό (1996-09-11 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ