Παρασκευή 20 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ επικύρωση της πιθανής αναθεώρησης της Συνθήκης του Μάαστριχτ πρέπει να εγκριθεί με δημοψήφισμα από το λαό, τόνισαν οι βουλευτές του ΚΚΕ στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής (σελίδα 11).

ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ διαδικασίες και με τροπολογίες να κατατίθενται έως την τελευταία σχεδόν ώρα, τα τρία αστικά κόμματα παράδωσαν, με το νομοσχέδιο που ψήφισαν χτες στη Βουλή, την αναζήτηση, έρευνα και εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων στα ξένα μονοπώλια (σελίδα 8).

ΑΝΑΔΙΠΛΩΘΗΚΑΝ οι κυβερνητικοί και εφοπλιστικοί κύκλοι, που με πραξικοπηματικές παρεμβάσεις επιχείρησαν τη νόθευση των συσχετισμών στο ΕΚ Πειραιά (σελίδα 15).

ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ να πλατύνει και να συντονιστεί ο αγώνας για τη σωτηρία των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, επισημαίνουν στελέχη του σωματείου των εργαζομένων και αναμένονται σχετικές πρωτοβουλίες (σελίδα 14).

Ο,ΤΙ ΠΕΙ η Ευρωπαϊκή Ενωση! Αυτό είναι το... μέλλον των ΕΛΤΑ, σύμφωνα με αποκαλυπτικές τοποθετήσεις, που έγιναν χτες, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της ομοσπονδίας των εργαζομένων (σελίδα 14).

ΑΝΩΜΑΛΗ προσγείωση για την ιδιωτική πρωτοβουλία στις αερομεταφορές. Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ανέστειλε την άδεια λειτουργίας της "SEEA", λόγω των μεγάλων χρεών της και της έδωσε προσωρινή μέχρι τις 28 Φλεβάρη (σελίδα 20).

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΕΣ μεθοδεύσεις στην εφαρμογή του "προγράμματος εξυγίανσης" της "Ολυμπιακής", καταγγέλλει η Ενωση Ιπτάμενων Συνοδών - Φροντιστών(σελίδα 20).

ΠΑΡΑ τις έντονες αντιδράσεις, οι σύμβουλοι του ΠΑΣΟΚ και του "ΣΥΝ" επιμένουν στην πραγματοποίηση του Συνεδρίου της ΓΕΣΑΣΕ με νόθους αντιπροσώπους. Νέα στοιχεία για νοθείες στο φως της δημοσιότητας (σελίδα 21).

ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, κόντρα στα σχέδια ιδιωτικοποίησής του, απαιτούν οι εργαζόμενοι σ' αυτό (σελίδα 21).

ΑΥΞΗΣΗ των δημοτικών τελών κατά 20-25%, αποφάσισε ο Δήμος Πολίχνης (σελίδα 21).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ