Τετάρτη 12 Απρίλη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες του ΚΚΕ
  • Ο Μήτσος Κωστόπουλος μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος θα μιλήσει σε συγκέντρωση που διοργανώνει η ΚΟ Ταύρου σήμερα στις 7 μ.μ. στο αμφιθέατρο των Λυκείων.
  • Οι ΚΟ Χαϊδαρίου πραγματοποιούν πολιτική συγκέντρωση σήμερα στις 7 μ.μ. στην "Ανοιξη" με ομιλητή τον Τάκη Τσίγκα μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΚΟΒ Κολιάτσου πραγματοποιεί σύσκεψη - συζήτηση με θέμα "Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ" σήμερα στις 7 μ.μ. στα γραφεία της (Πατησίων 280).
  • Η ΚΟΒ Ελληνικού πραγματοποιεί πολιτική συγκέντρωση σήμερα στις 7.30 μ.μ. στο θεατράκι του Δήμου Ελληνικού.
  • Οι ΚΟ Μπραχαμίου πραγματοποιούν συγκέντρωση για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ σήμερα στις 7 μ.μ. στο Δημαρχείο της πόλης με ομιλητή τον Σπύρο Χαλβατζή, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η Κομματική Επιτροπή των Αρκάδων του ΚΚΕ καλεί τα μέλη, τους φίλους και τους οπαδούς του Κόμματος να πάρουν μέρος σε συγκέντρωση με θέμα "Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις - Οργανωτικά" σήμερα στις 7 μ.μ. στην ΚΟΑ(Βερανζέρου και Κοτοπούλη).
  • Οι ΚΟ Πόλης Μυτιλήνης πραγματοποιούν εκδήλωση - συζήτηση με θέμα "Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ" σήμερα στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Μυτιλήνης με ομιλητή τον Δημήτρη Ζάχαρη,μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Ο Κώστας Παρασκευάς μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στην Πάτρα. Σήμερα στις 9 π.μ. θα επισκεφθεί το εργοστάσιο της ΕΒΟ, στις 11.30 π.μ. το εργοστάσιο της ΚΟΚΑ - ΚΟΛΑ και στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει στο καφενείο "ΜΟΥΡΙΕΣ" στα Σύνορα. Αύριο Πέμπτη στις 9.30 π.μ. θα επισκεφθεί το παράρτημα της ΔΕΗ στο Ρίο, στις 12 το μεσημέρι το εργοστάσιο Δερμάτων (Ισπανικό) στη Βιομηχανική Περιοχή, στις 5.30 μ.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης και στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει σε αχτίφ κομματικών μελών.
  • Ο βουλευτής του ΚΚΕ Δήμος Κουμπούρης θα επισκεφθεί τα μηχανουργεία του Βοτανικού αύριο Πέμπτη το πρωί.
  • Η ΝΕ Κοζάνης διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα "ΜΜΕ και οι θέσεις του ΚΚΕ" την Παρασκευή 14 - 4 - 95 στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του Κοβεντάρειου με ομιλητή τον Μάκη Κοψίδη υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Θεωνάς πραγματοποιεί περιοδεία σε κοινότητες της Βορειοκεντρικής Εύβοιας και στο Μαντούδι την Παρασκευή 14 - 4 - 95.Στη συνέχεια ο Γ. Θεωνάς θα μιλήσει στις 8 μ.μ. στην πλατεία Μαντουδίου σε εκδήλωση με θέμα "Παραγωγική αποδιάρθρωση - Ανεργία" που διοργανώνει η οργάνωση Βορειοκεντρικής Εύβοιας της ΚΝΕ. Στην ίδια εκδήλωση εισηγητές θα είναι η Νανά Τσαρουχά, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και Γιάννης Κομνηνός υπεύθυνος της Εργατικής Επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Οι ΚΟ Κυψέλης πραγματοποιούν συγκέντρωση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις την Κυριακή 16 - 4 - 95 στις 10 π.μ. στον κινηματογράφο "Φιλίπ" (Θάσου 11 και Δροσοπούλου) με ομιλητή τον Μήτσο Κωστόπουλο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Κόμματος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ