Πέμπτη 13 Απρίλη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ο υπουργός Τύπου Ευάγγελος Βενιζέλος, τις πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες το νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ θα "αποσυρθεί" και δε θα κατατεθεί στη Βουλή (σελίδα 10).

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ δικαίωσης της κατ' ευφημισμό αντιπολιτευτικής τακτικής που έχει επιλέξει, επιχειρεί η επίσημη ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας (σελίδα 5).

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ πόρισμα της Επιθεώρησης Εργασίας αποκαλύπτει σε όλο τους το μέγεθος τις βαρύτατες ευθύνες της τεχνικής εταιρίας ΤΕΡΝΑ ΑΕ για τον τραγικό χαμό του 19χρονου μαθητευόμενου εργάτη στο φράγμα Πουρναρίου(σελίδα 19).

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ με τα δάνεια του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας; Βουλευτές του ΚΚΕ θέτουν καυτά ερωτήματα στον υπουργό Εργασίας και αναφέρουν συγκεκριμένα παραδείγματα ενός ατέρμονου εμπαιγμού των δικαιούχων (σελίδα 18).

ΕΝΤΟΛΗ στις υπηρεσίες του υπουργείου Εσωτερικών να διερευνήσουν την υπόθεση, του προσωπικού λογαριασμού του Στ. Λογοθέτη και να προσκομίσουν τα απαραίτητα στοιχεία, έδωσε χτες ο υπουργός Κ. Σκανδαλίδης (σελίδα 5).

ΠΡΑΣΙΝΟ φως για τη δημιουργία νέων εκκοκκιστηρίων βάμβακος από το υπουργείο Γεωργίας (σελίδα 20).

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία το εργοστασίο καύσης απορριμμάτων. Συμφωνούν όλοι οι αρμόδιοι φορείς (σελίδα 21).

ΡΗΞΗ στο προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (σελίδα 32).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ