Παρασκευή 14 Απρίλη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ την τελωνειακή ένωση της Τουρκίας με την Κοινότητα ζητούν από τη Λευκωσία, η Ουάσιγκτον, η Βόννη και το Λονδίνο (σελίδα 12).

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Γεωργίας απέφυγε να τοποθετηθεί χτες στη Βουλή σε ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Σπ. Στριφτάρη για την τύχη των απολυμένων της ΚΥΔΕΠ μετά την εκκαθάριση της επιχείρησης (σελίδα 4).

ΣΕ ΘΕΣΗ "σημειωτόν" οδηγεί τη ΓΣΕΕ η πλειοψηφία της διοίκησής της, καθυστερώντας επικίνδυνα στον καθορισμό ενός ικανοποιητικού πλαισίου για το περιεχόμενο του γιορτασμού της φετινής Πρωτομαγιάς, τονίζει σε χτεσινή του δήλωση ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, Γ. Μαυρίκος (σελίδα 18).

ΑΚΟΜΑ και με την ασφάλεια των επιβατών παίζει επικίνδυνα ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, προκειμένου να εξυπηρετήσει εφοπλιστές (σελίδα 18).

"ΔΗΜΟΓΕΡΟΝΤΙΑ" στη Νομική. Εκπρόσωποι της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των συνταξιούχων ενημέρωσαν τους φοιτητές του Πολιτικού Τμήματος της Νομικής Σχολής για τις κινητοποιήσεις τους (σελίδες 16 - 17).

ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ "σκούπα" του υπουργείου Εσωτερικών απειλεί με κατακερματισμό την εκπαίδευση και τα δικαιώματα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση τόνισε ο Σπ. Χαλβατζής σε περιοδεία του στον Ταύρο. (σελίδες 16 - 17).

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ γυναικών για την ασυδοσία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στη Θεσσαλονίκη (σελίδα 15).

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ διαμαρτυρίας του πολιτικού προσωπικού των στρατιωτικών νοσοκομείων χτες. Αποφάσισαν απεργιακές κινητοποιήσεις (σελίδα 22).

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να μην επιτρέψουν την εγκατάσταση καζίνο στο Φλοίσβο είναι οι κάτοικοι των γύρω δήμων που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους. Το απόγευμα του Σαββάτου διοργανώνουν επιχείρηση καθαρισμού της περιοχής(σελίδα 23).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ