Τετάρτη 3 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΒΟΛΟΣ
Ανάγκη το νοσοκομείο

Ολοένα και περισσότερο γίνεται αναγκαία για τη Μαγνησία η ολοκλήρωση του Νοσοκομείου Βόλου. Για το θέμα κατέθεσαν Ερώτηση στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ Ν. Γκατζής,Αχ. Κανταρτζής και Μπ. Αγγουράκης.

Για το έργο υπάρχει πλήρης μελέτη, έχει ολοκληρωθεί ο οικοδομικός σκελετός και απομένει σύμφωνα με τη ΔΕΠΑΝΟΜ η ολοκλήρωση των οικοδομικών και ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών, καθώς και η προμήθεια και η εγκατάσταση του ιατρικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού του.

"Η δέσμευση του υπουργού Υγείας - Πρόνοιας να διαθέσει από τις Δημόσιες Επενδύσεις 3,3 δισ. δραχμές μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, για δημοπράτηση μέρους της πρώτης φάσης του έργου, δε διασφαλίζει την ολοκλήρωση της νέας πτέρυγας. Μόνον η συνέχιση της χρηματοδότησης θα λύσει το πρόβλημα και για να γίνει αυτό χρειάζεται η πολιτική βούληση της κυβέρνησης", τονίζουν στην Ερώτηση.

Οι τρεις βουλευτές του ΚΚΕ ερωτούν τους υπουργούς Υγείας - Πρόνοιας και Εθνικής Οικονομίας αν σκοπεύουν να εντάξουν το έργο του Νοσοκομείου Βόλου στην επικείμενη αναθεώρηση του Β Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης με πιστώσεις που θα διασφαλίζουν την ολοκλήρωσή του, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει σύντομα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ