Παρασκευή 26 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Σύσκεψη ενόψει συνεδρίου ΕΚΑ

Πρόσκληση της ΤΕ Αθήνας της ΕΣΑΚ προς τους αντιπροσώπους, τα μέλη και τους φίλους της παράταξης

Πλατιά σύσκεψη στην οποία καλούνται να συμμετέχουν οι αντιπρόσωποι, τα μέλη, και οι φίλοι της παράταξης στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας,προγραμματίζει η Τοπική Επιτροπή Αθήνας της ΕΣΑΚ για την Τετάρτη 1 του Οκτώβρη. Η σύσκεψη θα γίνει στην αίθουσα Ηπειρωτών (Κλεισθένους 15) στις 6 το απόγευμα και έχει στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη προετοιμασία των αντιπροσώπων, ενόψει του απολογιστικού 22ου Συνεδρίου του ΕΚΑ που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 του Οκτώβρη.

Οπως επισημαίνεται απ' την παράταξη, τόσο στο ίδιο το συνέδριο, όσο και με αφορμή αυτό, θα γίνουν προσπάθειες να εξωραϊστεί η πολιτική Ευρωπαϊκής Ενωσης και κυβέρνησης, να προωθηθεί η άποψη της δήθεν προσωρινότητας των αντιλαϊκών μέτρων, της αναγκαιότητας τάχα του "κοινωνικού διαλόγου".

Στον αντίποδα των παραπάνω αντιλήψεων - τονίζεται - πρέπει να κινηθούν οι ΕΣΑΚίτικες δυνάμεις, επιμένοντας το συνέδριο αυτό να αποτελέσει κρίκο της προσπάθειας για οργάνωση της αντίστασης των εργαζομένων. Στο συνέδριο - σημειώνεται - αλλά κυρίως στη δουλιά στα εργοστάσια, στα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις, πρέπει να αποκαλυφθεί η απάτη του "κοινωνικού διαλόγου", να αναδειχτούν οι ευθύνες των άλλων παρατάξεων για τη συμμετοχή τους σε αυτόν, αλλά και για τη συνολική στάση αποπροσανατολισμού και συμβιβασμού που ακολουθούν. Να αναδειχτεί η ανάγκη για αλλαγή του συσχετισμού δυνάμεων υπέρ της ΕΣΑΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ